Foto bij 09. Harry Styles

Hey Harry, you're looking good ;3. Here is a pic of me. And I'm going out with some friends. You? X Jaimy Ik las het berichtje nog eens over en grijnsde. Het was dus een uitgaanstype. Dat kon me wel bekoren. Het was zelf al lang geleden dat ik uit was geweest maar als ik uit ging, dan ging ik door tot s'morgens vroeg. Ik geeuwde en bedacht me net dat ik de foto nog niet had geopend. Ik opende het bericht weer op Twitter en klikte op de foto. Wow. Ze leek op een fotomodel. Haar haren waren geblondeerd en ze had veel tatoeages op haar lichaam staan. De deur ging open maar veel aandacht besteedde ik er niet aan. 'Wie is dat?' Vroeg Zayn en kwam naast me zitten. 'Dat lieve Zayn is Jaimy.' Zei ik en draaide het scherm iets meer naar zijn richting. 'Wow ze is knap mate.' Zei hij en gaf me een klap tegen mijn arm. 'Yeah, dat is nog zacht uit gedrukt.' Zei ik lachend en sloeg de foto op en begon een bericht terug te typen. I'm looking good? Did you look in the mirror? your hot! ;d I'm going to rest tomorrow we have a big show. Have fun there xHarry Ik drukte op verzenden en sloot Twitter af. 'Je bent echt gek.' Zei Zayn lachend. Ik haalde mijn schouders op en stond op. 'Kom dan gaan we beneden iets drinken.' Zei ik en trok hem mee. 'De andere zitten er al.' Zei hij en we liepen naar de lift.

Toen we beneden aankwamen zette ik me rustig naast Liam. 'Waar bleef je nou?' Vroeg Louis. 'Hij was weeral eens op Twitter een meisje genaamd Jaimy aan het stalken.' Zei Zayn. Ik gromde en gaf hem een stomp tegen zijn arm. Hij begon te lachen. 'Sorry dude.' Zei hij en pakte zijn biertje op en nam er een slok van. Ik bestelde voor mezelf ook een biertje. 'Dus morgen terug een concert.' Zei Niall blij. 'Ja, eerlijk ik ga blij zijn dat deze tournee gedaan is.' Zei ik geeuwend. 'Voor wat?' Vroeg Louis gechoqueerd. 'Dan kan ik slapen.' Zei ik lachend. Ze begonnen te grinniken. 'Nee dat is omdat we dan naar Jaimy opzoek gaan.' Zei Liam. 'Dat ook ja.' Zei ik begon lichtjes te blozen. 'N'awhh Styles je moet niet blozen hoor.' Zei Louis en plofte neer op mijn schoot. Ik grinnikte. 'Laat me met rust Tomlinson.' Zei ik lachend. Ik dronk mijn biertje uit en ging daarna naar boven. Ik ontdeed me van mijn kleding en ging in mijn bed liggen. Eindelijk rust. Ik pakte mijn gsm nog even. Sleeptight, tomorrow is a big day. x Ik verzenden het berichtje op Twitter en als snel had ik veel reacties en retweets.

Ik werd wakker door mijn wekker. Ik geeuwde en duwde het irritante ding af. Ik ging rechter zitten en pakte mijn gsm erbij. Ik opende het account van Jaimy en er stond een filmpje bij. Ik opende en kon mijn ogen niet geloven. Ze had een sexy kort zwart kleedje aan. Haar lange haren hingen los over haar schouder en er kwam een tweede meisje bij staan die het blijkbaar filmde. Ze hadden de grootste plezier en waren echt wel dronken. Maar ze was zo sexy. Het filmpje was op zijn einde en ik zuchtte. Waarom kon ik haar niet in het echt kennen. Ik zuchtte en legde mijn gsm weg en liep naar mijn valies om een setje kleren te nemen en mezelf dan te gaan douchen.

Toen ik beneden kwam liet ik meteen het filmpje zien aan Liam. Hij glimlachte. 'Ja Harry ik moet toegeven ze is wel mooi.' Zei hij. 'Wel mooi? Ze is super mooi.' Zei ik en keek hem aan. Hij lachte. 'Kom, we hebben een fotoschoot en daarna concert.' Zei hij en trok me mee naar de bus. Ik zuchtte opgelucht toen ik zag dat ik niet de laatste was maar dat Louis er nog niet was. Ik grijnsde en sloot mijn ogen weer even voordat we vertrokken.


Hope you like it. loves Femke x

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen