Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (16)

  • GusWaters

    Dit is echt prachtig, maar dat meen ik. Er zijn vele goede schrijvers op deze wereld en ook vele goede schrijvers op Q maar echt jij springt daar zo bovenuit voor mij. Je schrijfstijl is geweldig, zo gedetailleerd en subliem en echt gewoon precies hoe het moet zijn maar dan nog tien keer beter. Ik kan het niet omschrijven maar meid je schrijft echt fantastisch.
    Ik heb Little Lion Man gelezen (dat was zo ongeveer het laatste verhaal op Q dat ik heb uitgelezen) en dat was echt prachtig, dus toen ik net je naam weer zag passeren, kon ik gewoon niet anders dan op deze story klikken en man wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Hoofdstuk 1 en dit is nu al geweldig.
    (Sorry voor de nogal lange reactie haha)

    7 jaar geleden
  • Magicsongzz

    Wauw hoofdstuk 1 en meteen er weer BAM op!

    8 jaar geleden
  • Praimfaya

    Ik ben al een hele tijd niet meer op Quizlet geraakt en vanavond zet ik in mijn zetel met een leeg gevoel, ik miste Quizlet of eerder gezegd ik miste jou, ik miste jouw schrijfkunst, jouw heerlijke verhalen en kijk hier ben ik weer; god ik moet nu slapen maar wees maar zeker dat ik morgen terug komen; ik ben nog maar bij het begin en god ik ben weer helemaal verliefd !

    Slaapzacht, tot morgen xoxo

    8 jaar geleden
  • DreamyHoran

    Woww, echt mooi!

    9 jaar geleden
  • Parawhore

    Holy shit.
    Dit is fenomenaal geschreven.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen