Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • Chantilly

    Awh wat lief!!

    9 jaar geleden
  • Smexy

    Oh my gosh this is fantastic!

    Ik kan niet geloven dat het nu officieel afgelopen is, wat heb ik van je verhaal genoten Lins en ofcourse staat beide stories bij mijn favorieten.
    Dit stuk gaf me een glimlach op m'n gezicht maar het maakt me ook verdrietig omdat ik nu weet dat er niks meer zal komen en het echt afgelopen is, toch wel moeilijk hoor afscheid nemen van zoiets moois.

    En ook over Zayn, ergens had ik ook het vermoede dat zoiets zou gebeuren, maar het kwam toch inderdaad nog hard aan en dan al die vines, foto's en dingen van Zayn lieten me echt huilen. Dat account die je trouwens gevonden had op Twitter is fake, het is niet echt iemand van Modest.
    Ik mis Zayn nu al, ik heb het geluk dan gehad om hem al eens live te zien, maar ik weet dat jij ze nog nooit in het echt heb gezien en dat vindt ik zo sneu. Dus ik hoop dat we toch een geweldige tijd gaan beleven als we over 11 weken naar België gaan en ze live gaan zien.
    Ergens diep vanbinnen vindt ik het nog steeds moeilijk om te realiseren dat Zayn er niet meer bij zal zijn, maar ergens heb ik het ook weer geaccepteerd want wat kunnen we doen? Juist helemaal niks. Dit is zijn keuze en helaas doet het ontzettend veel pijn, maar ik denk wel dat hij de juiste beslissing heeft genomen om te stoppen als hij het echt niet meer aankon, want het had ook anders kunnen lopen bedenk ik me nu. Hij LEEFT nog en daar gaat het om.

    En nu weer even over je verhaal: HET IS GEWELDIG
    en ik kan niet wachten op de volgende, die ik zeker weten ook weer zal lezen (:

    x

    9 jaar geleden
  • Chasing1D

    GAWD IK KEEK NET TERUG EVEN NAAR DE POLL OM TE KIJKEN WEET JE WEL LIKE WELKE HET IS GEWORDEN EN TOEN ZAG IK DAT DIT VERHALEN AFGELOPEN IS AND I WAS LIKE WHAT WHEN DID THAT HAPPEN DUS IK HEB GEWOON ECHT HET GEVOEL GEHAD DAT DIT VERHAAL NIET AFGELOPEN WAS AND GAWD THIS HURTS LIKE A TRAINWRECK SHIT

    9 jaar geleden
  • MikaylaMira

    Dit is perfectie. Pure perfectie. Dankjewel!! Xxxxx

    9 jaar geleden
  • cloudydays

    (H)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen