Foto bij - VIII.

Dus, dit is de eerste officiële maandag van de vakantie ^^
En happy B-Day to our dear Ashton <3

June


Calum zette de mok aan zijn lippen en nam langzaam een slok van zijn nog veel te hete koffie. Hij staarde uit het raam naar het ietwat triestige weer - het kwam niet vaak voor dat het grauw was in Arizona, dit was één van die zeldzame dagen. Toch vond Calum het niet onprettig, soms was het wel fijn om wat verkoelende regen op je verhitte huid te voelen.
Calum's ogen gleden over het gazon in de achtertuin en dacht terug aan gisteravond. Grace had hem haar mobiele telefoonnummer gegeven zodat ze vaker konden praten en het zou gunstig zijn, aangezien ze elkaar toch weer op school zouden zien. Calum had het jammer gevonden toen hij een bericht kreeg van Luke waarin stond dat hij naar huis wou. Hij kon aan Grace zien dat ook zij het jammer vond dat hij zo snel alweer weg moest, maar ja. Ze zouden elkaar die maandag wel weer zien.
Met een trage beweging viste Calum zijn mobiel uit de zak van zijn grijze Nike joggingbroek. Zou Grace al wakker zijn? Ze leek hem niet zo'n meisje dat tot twaalf uur in de ochtend/middag sliep, en het was al half twaalf. Ach, niet geschoten is altijd mis.

Hey Grace,
Ik vond het gezellig gisteravond.
Heb je jezelf nog een beetje kunnen vermaken terwijl ik weg was? (;
Groetjes,
Calum x.


Calum las het berichtje telkens weer opnieuw. Hij twijfelde, zou hij die 'x' er wel achter moeten zetten? Maar gewoon 'groetjes, Calum' kwam ook zo koeltjes over. Hij kneep zijn ogen net niet dicht en drukte met zijn duim op 'verzenden'. Nu kon hij daar ook niet meer over piekeren, dat had toch al geen zin meer. Nu was het alleen nog maar wachten op een antwoord van Grace's kant.

Calum schrok op toen de deurbel ging. Wie zou dat nu weer zijn? Hij was toch niet zo speciaal dat iemand voor hem door deze storm naar zijn huis toe zou gaan? Langzaam stond hij op en slofte richting de voordeur die hij met een trage beweging open trok.
"Luke?" mompelde de jongen verbaasd.
Luke stond met een brede glimlach in de deuropening - zijn kleren waren drijfnat en zijn blonde haar plakte tegen zijn voorhoofd aan.
"Wat kom je hier doen, Hemmings?" vroeg Calum terwijl hij Luke binnenliet. Snel rende hij naar boven om een handdoek, shirt en joggingbroek voor de drijfnatte jongen te pakken.
"Gewoon," antwoordde Luke toen Calum weer beneden was, "ik verveelde me best wel en ik dacht, goh laat ik Calum eens bezoeken."
Calum rolde met zijn ogen. "En nu serieus, Hemmings. Wat moet je?"
"Oké, oké," zuchtte Luke. Hij wreef met de handdoek over zijn hoofd in een poging zijn haar droog te krijgen. "Die meid waar je gister je tijd aan verdeed, hè," begon hij, "ze is hot. Kun je d'r voor me regelen?"
Ontzet keek Calum hem aan. Grace? Luke had het op Grace gemunt? Dat liet Calum niet toe.

Reageer (1)

  • Monks

    Luke, fuck Grace en ga voor mij..

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen