Voor elke opdracht geldt het volgende:

- Je hebt 8 dagen om het in te leveren.

- Elke opdracht moet minimaal 800 woorden bevatten. (100 woorden per dag lijkt me redelijk)

- Je mag om uitstel vragen van twee dagen. Als je om uitstel vraagt vraag dat aan mij en niet aan de andere juryleden, zo voorkom je verwarring daarover. Ik informeer altijd aan de andere juryleden wie er uitstel heeft.
Bijvoorbeeld: Als je uitstel vraagt voor het eerste opdracht, mag je pas weer om uitstel vragen als je weer op dezelfde dag begint als de andere deelnemers. Als de opdracht te laat is ingeleverd of als ze niet voor ledig zijn voltooid volgt er geen waarschuwing en zal dat ten kosten van je punten zijn.

- Houd je aan de opdracht, wijk niet af van de opgegeven thema's en afspraken die bij de opdracht word weergegeven.

- Gebruik geen bekende personen of foto's van bekende personen alleen fan-fictie gebruiken bij opdrachten waar het word gevraagd.

- Houd het orgineel, maak een verhaal wat door jouw is geschreven. Plagiaat is ten strengste verboden bij deze wedstrijd.

- Gebruik geen reclame of links naar websites in je verhaal en wedstrijd. Het gaat om het schrijven van een verhaal niet om sites.

- Lever je opdracht in bij mij via een persoonlijk bericht (pb), ik zal het in een aparte story zetten. Je mag best zelf ook je verhaal in je eigen story zetten als je daar behoefte aan hebt

- Als een jurylid het werk van een ander gaat nakijken, stuur dan in een privé bericht naar mij wat de uitslag daarvan is, ik zal uiteindelijk de uitslagen in een aparte story zetten.

- Een ronde bestaat uit 2 opdrachten, na die 2 opdrachten word er naar de eindstanden gekeken en de twee laagste zal niet meer mee mogen doen aan de wedstrijd. De finale bestaat uit 5 deelnemers.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen