Foto bij - IX.

Jawel, jawel.
Ik weet het niet zeker, maar ik had niet echt het gevoel om een flashback in dit stukje te plaatsen...
Waarschijnlijk zal een flashback het wel wat opgehelderd hebben, maar ja. Mijn keus.
Jullie komen er vanzelf achter.
Dikke kus (:

June


Ontzet keek Calum hem aan. Grace? Luke had het op Grace gemunt? Dat liet Calum mooi niet gebeuren.
"Ehm, nee," snauwde Calum en hij sloeg zijn armen over elkaar.
Luke trok zijn wenkbrauwen op. "Oké... En waarom niet? Jij hebt je kans gehad, maar je hebt hem niet gegrepen," mompelde de jongen. Hij liep achter Calum aan de woonkamer in en nam plaats op de bruine leren bank.
"Dude," zuchtte Calum, "ik doe het gewoon rustig aan, oké."
"Oh, sorry, man," zuchtte Luke terug, "ik dacht dat je niets van haar moest hebben. Jullie deden zo afstandelijk gisteravond. Je gaf haar een hand als afscheid. Een hand!"
Calum leunde met beide ellebogen op zijn knieën en staarde naar de televisie. "Ik houd er niet van om uitgebreid te zoenen als afscheid," mompelde de jongen. Dit gesprek begon hem op zijn zenuwen te werken. Luke moest gewoon van hem aannemen dat hij Grace niet kon krijgen, omdat Calum haar al op het oog had. Maar uiteindelijk zou Grace toch echt zelf moeten kiezen, al leek ze Calum niet zo'n meisje dat op types zoals Luke zou vallen.
"Ik zal van d'r afblijven," zei Luke.
Calum keek op en een kleine glimlach sierde zijn gezicht. "Thanks, bro." Hij klopte Luke kort op zijn schouder en liep toen richting de keuken om snacks en drinken voor hen te halen. Terwijl Calum voor het aanrecht stond liet hij zijn onderlichaam er tegenaan leunen en wreef eens kort met beide handen over zijn gezicht. Soms wist hij ook even niet wat hij met Luke en zijn 'meidenverslaving' aan moest.
Luke had veel relaties gehad die van korte duur waren geweest. Nooit hielden ze echt lang stand, niet langer dan drie maanden in ieder geval. Al de arme meisjes waren zo hard voor de jongen gevallen, maar na de drie maanden lange relatie vertelde Luke ze altijd dat ze 'de ware' niet waren voor hem en dat ze iemand verdienden die beter was dan hij - Calum gaf de jongen ook geen ongelijk. Het was spijtig om te zeggen, maar ondanks dat hij Calums beste vriend was verdienden de meisjes inderdaad iemand beters dan Luke Hemmings; de jongen die meisjesharten in vuur en vlam zette om ze vervolgens na drie korte maanden weer te dumpen. Luke liet zich nooit door een meisje gedumpt worden. De jongen zag het op de één of andere manier altijd aankomen en dumpte het meisje vervolgens voordat hijzelf door haar gedumpt kon worden, waardoor het meisje toch ietwat van slag leek te zijn vanwege het feit dat ze gedumpt was door Luke Hemmings. Bijna ieder meisje had wel een crush op hem, groot of klein, en stuk voor stuk leken ze te hopen op het feit dat zíj degene waren die zijn hart om deed slaan in echte liefde. Domme, domme meisjes.
Calum zelf had slechts twee relaties gehad. Zijn eerste relatie verliep vrij rustig, iets té rustig voor een relatie. Het meisje en hij besloten dat het beter was om als vrienden verder in het leven te gaan - het werkte gewoonweg niet tussen hen twee.
En zijn tweede relatie... Tja, zijn tweede relatie. Die was speciaal geweest - correctie, de relatie is nog steeds erg speciaal. Toch was het een relatie waar Calum niet graag over sprak. Nee, hij sprak er nooit, maar dan ook nooit over. Die relatie was verleden tijd, hoe jammer hij het ook vond. Het bestond niet meer. Toch zou Calum deze relatie nooit vergeten. Hij had ooit geprobeerd de relatie uit zijn gedachten te bannen, maar dit is hem nooit echt gelukt. Maar hij besloot wel om te proberen er niet te vaak meer aan te denken.
En met de gedachte in zijn achterhoofd en het drinken en snacks op een dienblad liep hij terug naar de woonkamer waar Luke de Playstation al opgestart had.

Reageer (2)

  • Monks

    Beter blijft Luke ook echt van Grace af

    8 jaar geleden
  • DreamyHoran

    Nieuwe aboo (:

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen