Foto bij Ik haat Kronos

POV: Tessa
Oh jongens, ik hoef nog maar 1 tentamen
Ik heb zelfs al mijn 1e cijfer terug
Idk hoe maar een 7.4 voor economie
Thanks Brumous nu kan ik idd zeggen 'nailed it'
X

'Kijk het zit dus zo, jou kroon Tessa, die bevat de macht over het hele land van geheimen. En aangezien de good guys wel lang genoeg aan de macht zijn geweest wilde ik hem wel hebben. Ik zie jullie denken, waarom haalde hij zelf niet zo'n kristal bij de boom? Nou...' Eric vult hem aan. 'Je bent te slecht om in de buurt te komen.' Kronons slaat woest met zijn vuist op tafel en even zien wij zijn echte gedaante. Het is echt een soort duivel met enorme hoorns. Dan zit hij weer netjes voor ons. 'Sorry voor dat maar ik hou er niet van onderbroken te worden.' Zegt hij terwijl hij in zijn vingers knipt. Eric maakt verstikkende geluiden en Ingrid springt op. 'Wat heb je met hem gedaan?' Gilt ze. Kronos wappert geërgerd met zijn hand. 'Ik heb alleen zijn stem even afgenomen.' Ingrid schud hard aan Eric zijn schouder, misschien om te horen of ze ergens zijn stem zou horen rammelen. Als dat niet werkt gaat ze voor Kronos staan. 'Geef.mijn.vriendje.zijn.stem.terug.' Sist ze woedend. Hij kijkt haar alleen maar geamuseerd aan. 'Aah, wat is liefde toch mooi. Maar het antwoord is nee.' Ingrid haar gezicht verstrakt. 'Geef...' Kronos staat nu ook woedend op en hij staat intimiderend voor Ingrid. 'Laat me mijn verhaal afmaken!' Dondert zijn stem. Snel gaat Ingrid weer zitten. Kronos haalt even nonchalant een hand door zijn haar en gaat dan weer zitten. 'Wel, zoals jullie net gehoord hebben kan ik zelf geen kristal halen. Dus toen ik hoorde dat jouw kroning zou zijn bedacht ik mijn geniale plan. Mijn lieve vogeltjes zouden jouw kroon meenemen en eenmaal in mijn land kan ik hem wel aanraken. Natuurlijk wist ik dat Aurora, jouw moeder, het er niet bij zou laten zitten en dat ze de warriors zou sturen. Dus nu komt deel 2 van mijn meester plan, nu ik de macht heb ga ik jullie tegen elkaar laten vechten zodat jullie mij kunnen amuseren. Leuk hé?' Hij kijkt ons verheugd aan. Ik kijk de anderen aan. Die man spoorde echt niet. Hij stond gracieus op. 'Well, let the games begin.'

We worden naar een enorme zaal geleid, het lijkt zo'n oude Romeinse gladiatoren arena. Ingrid en Eric worden in een kamer gestopt en Amy en Sera worden samen weggevoerd. Ik blijf over met Jake. Yuriko liep nog steeds beschermend naast me tot Kronos naar haar toe liep. Ze hapte naar hem maar met nog een simpele knip met zijn vingers verscheen er een muilkorf. Piepend krom ze tot een miniwolf en ik tilde haar beschermend op mijn rug. 'Wat een prachtig dier. Ik heb ook een mooi huisdier, oh nee, wacht die hebben jullie vermoord. Dus ik zoek nog een nieuw huisdier en toevallig wil ik DIE wolf.' Ik deinsde naar achter terwijl ik mijn speer trok. 'Waag.het.niet.dichterbij.te.komen.' Grom ik. Hij grinnikt. 'Je hebt nog steeds niet door hé prinses? Als ik iets wil dan krijg ik het ook.' Zegt hij dreigend. Gelijk kwamen er een aantal dode lijken op me afgelopen. De eerste paar rijg ik aan mijn speer maar er komen er steeds meer en aangezien die dudes al dood zijn staan ze gewoon weer op. Jake schiet me te hulp maar ze zijn te sterk. Ik voel steeds meer handen die me vastpakken en gillend sla ik met mijn speer om me heen en ik trap in het rond. Dan hoor ik hard protesterend gepiep en ik voel de scherpe nagels van Yuriko doe wanhopig proberen grip op mijn rug te vinden. Ik wil mijn kleine wolf helpen maar ik kan nergens heen. 'Yuriko!' Mijn schreeuw gaat door merg en been en de tranen lopen over mijn wangen. Ze word in een kleine kooi gestopt. 'En je hoeft je niet groter te maken want dit is een magische kooi.' Waarschuwt Kronos fijntjes. De doden verdwijnen weer en ik spring op Kronos af. 'Monster.' Spuw ik in zijn gezicht. Hij lacht. 'Kijk die complimenten hoor ik nou graag. Ik zie jou graag vechten, je hebt pit. Eens kijken, ja laten we dat maar doen.' Mompelt hij in zichzelf. Ondertussen doe ik verwoede pogingen Kronos aan mijn speer te rijgen maar hij heeft een soort schild. Ik haat Kronos. 'Goed, Tessa jij gaat tegen Jake vechten en je vrienden vechten dan ook tegen elkaar.' Kondigt Kronos vrolijk aan.

Jake en ik worden in de arena gezet en ik zie dat de anderen ook tegenover elkaar staan. 'Wat laat jou denken dat wij tegen elkaar gaan vechten? Want dat gene is dan echt heel dom.' Schreeuwt Sera. Kronos kan alleen nog maar lachen en hij heft zijn hand. Onmiddellijk voel ik mijn gedachten wazig worden en mijn arm beweegt terwijl ik dat niet wil. Zonder dat ik het zelf wil haal ik met mijn speer uit naar Jake en ik verwond zijn arm. Wat ben ik aan het doen? Dit wil ik niet doen, ik houd van Jake. Met alle kracht die ik in me heb houd ik mijn arm tegen. Ik zie dat Kronos verbaasd kijkt. 'Stop allemaal.' Iedereen staat stil. 'We gaan het anders doen. Jullie gaan eerst tegen mijn strijders strijden en wie overblijven mogen tegen elkaar.' Er komen mannen aangelopen. Ik hoor Amy naar adem happen. 'Ashwin.' Fluistert ze naar een blonde jongen. Dus dat is Ashwin. We worden allemaal tegen iemand gezet in een soort strijd kooi. Mijn tegenstander kijkt me dodelijk aan en ik grijp mijn speer vast, het was nu of nooit.

Reageer (2)

  • dodger

    Ik mag jouw pit wel Brumous

    9 jaar geleden
  • Schack

    Haha, nice! Een 7.4, dat is echt geweldig. *Snikt* Ze groeien zo snel op... :')
    Wauw. Nou, deze titel was een stuk minder subtiel dan de anderen. Ik ben het, na het lezen van dit hoofdstuk, helaas helemaal mee eens. Natuurlijk moet hij ons - teehee, nou ja, "ze" - tegen elkaar laten vechten. Waarom niet, hè? Wacht even. Waarom wel? Waarom doet Kronos dit eigenlijk? Voor zijn eigen plezier? Oh well, bad guys hebben niet echt een betere reden nodig, I suppose...
    OH HELL NO! YURIKO?! YOU BETTER GET YOUR GODDAMNED HANDS OF THAT POOR LITTLE WOLF, YOU DIRTY LITTLE BADDY WITH YOUR POOR EXCUSES FOR HORNS! GO BACK TO PLAYING WITH YOUR DEAD, NUMB, FILTHY BORING PEOPLE. HOW DARE YOU! NO ONE HAS EVER LOVED YOU, NO ONE LOVES YOU, NO ONE WILL EVER LOVE YOU. HECK, NO ONE WILL EVER EVEN BLOODY LIKE YOU, YOU CLUNKHEAD! SO JUST BLOODY RELEASE EVERYONE.
    WELL, THAT WOULDN'T BE VERY LOGICAL SINCE EVERYTHING YOU DID UNTIL NOW WOULD HAVE BEEN A WASTE OF TIME...
    BUT YOU BETTER DO IT ANYWAY, OR THIS BLOODY MAMABEAR IS GONNA COME AND KILL YOU.


    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen