Foto bij Ruzie

Hermelien POV

Ik loop het lokaal binnen en doe snel mijn tijddrijver om mijn nek als ik Ron en Harry zie lopen.ik ga snel naast Ginny zitten die me raar aan kijkt,ik zeg tegen haar:' lang verhaal'. Ze kijkt me aan en knikt met haar hoofd naar Harry en Ron ik knikte terug van ja. En liet mijn tijddrijver zien en toen begreep Ginny het pas eigenlijk. Tijdens de les gaf Ron boze blikken naar mij Harry hield zich er liever buiten aangezien ik hem had bevroren wilt hij liever niet in de problemen komen. Als we een tussenuur hebben ga ik naar de bibliotheek om even tot rust te komen. Ik was helemaal alleen maar toch hoorde ik twee mensen lopen en het waren geen haken. Ik wist dat het Harry en Ron waren, echt ze moeten het loslaten en laten gaan. Ik pakte mijn spullen en deed ze in mijn tas toe ik opkeek stond Harry met zijn toverstok op mij gericht en toen achter mij keek stond Ron ook met zijn toverstok op mijn gericht. Ik keek om me heen of een uitweg vond maar nee. Ik dacht goed na en toen wist ik het een kleine protego en kijke wat er gebeurd. Dus ik pakte onverwachts mijn toverstok en toen stapte Harry achter uit om weer een spreuk te ontwijken maar ik dee niks dus Ron riep paralitus en ik dee zo snel als ik kan protego en de spreuk kaatste terug en het raakte Ron, ik bevroor Harry en rende weg.

Harry POV
Ik zag hoe Ron op de grond lag en ik weer bevroren was! Ron werd langzaam wakker en moest lachen toen ik bevroren stil stond wat grappig dacht ik bij mezelf als jij niet zelf staat is het grappig. Ron ontdooide me weer en we liepen weer weg of er niks is gebeurd. Als we de grote zaal in komen voor de lunch kijk Hermelien heel boos aan maar zij kijkt heel lief naar me en ik kan niet boos blijven kijken en kijk weg maar bij Ron werkte het niet dus Ron liep door en ik ging naast Ginny zitten en daarnaast toch Ron ,Hermelien zat tegenover Ginny en keek Ron met de dode blik aan. Ik vertelde Ginny waarom Hermelien boos op ons was en ze keek ons aan alsof wij echte dombo's waren. Toen ik in mijn hoofd nog eens het verhaal hoor is het stom we stelen een ketting om terug te gaan naar vorige week dat is veel te lang ik wou het tegen Ron zegen maar die was al weg, net als Ginny ik ging bij Hermelien zitten en zei:' Het spijt me dat we jouw ketting wilde pakken we pakken Draco wel anders want het was al een week geleden dus het spijt mij in elk geval ik weet niet of Ron dat ook heeft'. Toen zei ze:' Slim dat je weet wat je doet en goed nadenkt over wat je doet alleen Ron nog niet.

Ron POV
Ik ben woedend op Hermelien hoe kan ze dit nauw doen ik ben haar beste vriend en ik zouw alles voor haar doen wat ze ook vraagt ik zouw het doen. Ik was veradden door Harry dus dan neem ik Ginny mee voor een nieuw plan, ze ging met tegenzin mee. Toen we in de leerlingenkamer kwamen stond Harry daar ik vroeg me af hoe snel hij dat deed toen schoot het te binnen en liep veder en toen kreeg ik vol een ijskoude emmer water over me heen ik schrok me een hoedje:' sodeknetter'! En ik hoorde Harry, Ginny en Hermelien met volle teugen lachen. En toen begreep ik het wat was ik een idioot toen ik tegen Hermelien dat zei was ik opeens door een spreuk weer droog. Toen ik beneden kwam waren Hermelien en Harry op me aan het wachten voor het avond eten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen