Er komen veel POV in voor van veel mensen dus ik begin eerst met Ron POV ik was wat vergeten te zegen dit word een Harry en Hermelien love story

Als ik naast Harry en Hermelien loop zie ik Draco aan komen lopen ik wou zegen wat doe jij hier maar we waren in de grote zaal dus hij mocht hier ook zijn. Draco wisselt snel een kwaade blik naar Harry en mij. Hermelien keek vragend aan ik zei:' Harry en ik hebben de perfecte grap uitgehaald we hadden de hele Zwadderich ingang beplakt met DRACO HET MONSTER IS ZOEK op gehangen'. En ik lachte samen met Harry even door maar Hermelien kon er niet om lachen. Als we bij de les zijn zie ik geen Draco wat zouw hij van plan zijn ik zie ook geen leraar of leerlingen alleen Hermelien,Harry en ik waren er. Hermelien zei dat we dan een tussen uur hadden dus we wouden weg lopen toen er op eens vier mensen stonde ik wist gelijk wie Draco, Patty, Korzel en Kwast. Ik pakte mijn toverstok en Harry en Hermelien ook ik wist dat nu gingen duelleren.

Draco POV
Ik loop naar ze toe met mijn toverstok op ze gericht en schreeuw nog even tegen Hermelien dat ze een modderbloedje is dat verveeld echt nooit en Pdan wordt Ron boos en valt me aan als gewoonlijk. Maar op een of andere reden valt Harry me aan ik kan nog snel PROTEGO roepen of ik was geraakt. ' Wat is er POTTER kan je daar niet tegen als ik dat zeg'. Opeens komt Harry naar me toen rennen ik ben verstijfd, 'dit zet ik je betaald hoor ik Patty zegen en een spreuk zoefd langs Hermelien.

Hermelien POV
Ik ontweek net nog de spreuk van Patty en schreeuwde een spreuk naar haar zodat zij ook verstijfde. Wat ik niet zag was dat Korzel Draco weer ontdooide en ik kreeg nog een spreuk naar mijn hoofd. Toen sprong Harry voor me en zei:'PROTEGO' en we ontweken de spreuk op het nippertje en toen raakte de spreuk Korzel en die bewusteloos op de groot ik had niet door dat mijn tijddrijver om me nek had en dat Draco het precies raakte ik voelde hoe de kamer verdween maar ik voelde we twee mensen om me heen. Toen ik wakker werd zag ik Harry en Ron naast me liggen die waren dus die mensen die ik voelde ik wordt wakker en kijk om me heen waar ben ik.

Reageer (1)

  • macusa

    Lijkt me wel een leuk verhaal abo+

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen