Foto bij Denial - 11

@Luckey, Haha, een beetje op zijn teentjes getrapt misschien :p Ah lief! :D Ben blij dat ik je kan verrassen :D

@Infrared, bedankt voor je kudo <3 Mooi dat je hem hebt! :D

@Bloodstreams, ja? :p Nu ben ik benieuwd ;)

@girlicious, Haha ongesteld en boosjes? Dan is hij dat altijd zeker :P Ach Narcissa en Dave kennen elkaar behoorlijk goed laten we maar zeggen ;) Ja ik moet zeggen ik vind je obsessie voor RemcoRalf erg bijzonder.. :p Maar liever dat dan dat je een hekel aan al mijn personages hebt haha ;)

Was het vorige hoofdstukje wat saai of word het verhaal toch te langdradig? Jullie lieten wat minder van jezelf horen, dus hoor het graag als er iets niet naar wens is, dan kan ik er wat mee ;) Bedankt voor de lieve reacties van bovenstaande dames! :) Hieronder een nieuw stukje! :) Ben ziekjes vandaag, dus heb denk ik wel tijd om nog een stukje te posten vandaag, laat me weten als jullie daar zin in hebben! :D

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Luckey

    Mr seks als toetje
    Dat je haar nog niet besprongen bent
    Of andersom
    Dat ze nog niet gedaan hebben
    Vind ik ongelooflijk knap van ze
    Snel verder please

    9 jaar geleden
  • Girlicious

    Tja...sommige mannen zijn gewoon 24/7 ongesteld. Net als dat er mensen bestaan die 24/7 blij en opgewekt zijn. Ikzelf zit er tussenin haha..
    Ja ik ben gewoon gek op RemcoRalf!
    Niet op Dave... oke i admit hij is sexy (heel erg sexy) maar die moodswings irriteren me. Ik zou gek worden van zo'n vent.
    En ook heeft ze niet eens recht om dr eigen eten te kiezen. Wat als ze het niet lust? Dat is dan geld verspilling. Niet dat Dave daar wakker van ligt maar het gaat om het idee weetje. En Dave... door die norse blik elke keer krijg je sneller rimpels en minder vrienden. Even een tip ;)
    Beterschap lieverd. Hoop dat je snel weer beter bent
    Ik vind je verhaal niet te langdradig. Ik vind het wel leuk zo.. lekker langzaamaan die spanning opbouwen. Ik zeg ga zo door :)
    En nog een deeltje is altijd goed! (Y)

    Kudo!
    Snel verder!

    9 jaar geleden
  • Infrared

    Oh dear, Dave toch.
    Die moodswings frustreren me nog steeds, oops. :-)
    Super leuk stukje! xx

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen