Hopelijk vinden jullie het iets, ook al is het geen fanfiction. Laat weten wat je er van vind :3

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • ProngsPotter

    Heei
    Here is the bitch

    Verveeld loop ik met Bobby langs de rivier.
    Je loopt dus met je vriend, of jeugdvriend weet ik veel langs de rivier.
    Ik pak een stok op en gooi hem weg zodat Bobby er achteraan rent.
    Ik wist hier niet dat bobby een hond is, wat best wel verwarrend was.

    de zon heeft zijn hoogste punt al gepasseerd.
    De zon is een vrouwelijk woord (zie van dale). dat betekent dat de zon haar hoogste punt al heeft gepasseerd. (Dit weet ik ook alleen maar door de toets nederlands waar ik een 6 voor had, maar ik dwaal af xd)

    Terwijl ik Bobby in de thuis van het huis laat
    hier bedoel je vast tuin...

    Klink mijn modder nu boos.
    1. Klink moet klinkt zijn 2. bedoel je hier moeder ;')

    Kalmeert mijn vader mijn moeder.
    aangezien er in dit gesprek maar één vrouwelijk persoon is, kan je mijn moeder vervangen door haar.

    Vraagt mama angstig.
    hier is ze toch veel ouder? dan vind ik mamma niet meer zo passen... En waarom is haar moeder angstig? als er zoveel aanzoeken zijn, komt het sws wel goed, misschien hoopvol, aangezien ze een duidelijke voorkeur heeft voor een van hen?

    e wachten het even af, heb je hem verteld dat Alie erg in trek is?"
    Alie. Dus zo heet ze. Denk ik. heeft ze nog een zus? het is namelijk niet superduidelijk wat haar naam nou is. misschien kan je achter deze zinzetten: ''Alie. Wat heb ik een hekel aan die naam.'' ofzo. tenzij ze hem heel mooi vind of wel oke, op deze manier bestaat er geen twijfel meer dat zij Alie is.

    Dit stukje is een beetje onduidelijk
    Als ik voetstappen richting de deur komen veer ik overeind en snel naar de tafel (en snel naar de tafel? ik mis hier het werkwoord ohh. je snelt naar de tafel? Aangezien het woord twee betekenissen heeft, waarvan je de een gebuikt maar wat lijkt te wijzen naar de ander word het wat onduidelijk. Je kan het zo laten, maar ik struikel erover..)
    "Oh Alie…" Zegt moeder (hmm dit doet me een beetje denken aan de gemene heks in sprookjes. daar is het ook altijd ''ja moeder'' ''nee moeder'' etc. Misschien een ''mijn'' ertussen?), ze schrikt duidelijk. Ze zal zich nu wel afvragen of ik hun gesprek heb gehoord. (waarschijnlijk wel ja. Persoonlijk denk ik dat waarschijnlijk mooier in de zin staat. Trouwens, het kan aan mij liggen, maar ik zie null fouten qua spelling en leestekens zoals bij mijn eerste feedback. Goed dat je dat hebt verbeterd! (of moet dat nu met een t? ah shit)) Hoe boos ik ook op mijn ouders ben dat ze zo iets achter mijn rug bekokstoven (ai dat sluit niet zo mooi aan.. ''Ook al ben ik ontzettend kwaad (of iets minder) dat ze dit achter mijn rug om bekokstoven'' vind ik mooier) , en laat niets merken (hier gebruik je komma en, wat niet altijd juist is. de komma komt op een rust plaats in de zin. ''Jantje bukte zich (rust) voordat hij in lachen uitbarste.'' geen logica in die zin but idc ; ) verder klopt de zin niet. de ''en past niet en er mist een woord. ''Hoe boos ik ook op mijn ouders ben dat ze zo iets achter mijn rug bekokstoven, en laat niets merken.'' misschien kan je er ''bekokstoven (geen rust) glimlach ik, (rust) en laat niets merken'' nu klopt de zin wel.)


    Het is meer dan genoeg melk, maar moeder geeft me liever teveel mee dan dat ze me nog eens terug moet sturen.
    de melk is hier denk ik geld?

    Terwijl ik verveeld tegen een steentje trap loop ik richting het marktplein
    Mooi! dit zet een mooie sfeer neer, en ik zie al helemaal voor me hoe ze daar loopt. Maar nu ik dit typ bedenk ik me dat ik eigenlijk nies weet over haar uiterlijk. is ze blond of heeft ze zwart haar? blauwe ogen? bleke of gebruinde huid? probeer dat tijdens je verhaal te vertellen. ''Toen ik ik ed spiegel keek staarden mijn .... (kleur) ogen terug. mijn ...(kleur) haar viel in losse kullen om mijn (gebruinde??) schouders'' Savvy? ; )

    Hij is 5 jaar jonger dan mijn
    omy mijn beste vriendin zou je vervloeken om deze fout. (hp gerelateerd dan he ; )) dan ik

    en ook al lijken we totaal niet op elkaar, ik hou ontzettend veel van hem
    dus als je wel op hem leek had je hem gehaat? ik snap het verband tussen uiterlijk en liefde niet.

    En eigenlijk benijd ik hem ook wel, als ik hem dingen zie doen die hij wel mag doen en ik niet (punt, einde zin.) ( of het woordje ''dan'' toevoegen) word ik zo jaloers. Hij mag allemaal leuke dingen doen en hoeft niet te leren om kleding te herstellen, brijen, koken, poetsen. Alle stomme dingen die ik wel moet leren hoeft hij niet te leren.
    dit is enorm tegenstrijdig. Al ik jaloers ben, vind ik de persoon meestal niet zo aardig... en bij het dikgedrukte deel laat je dat ook zien. Maar net vond je hem nog heel lief...

    Sorry ik ga nu stoppen (je schrijft ook wel heeele lange hoofdstukken (gewoon blijven doen hoor, vinden je abo's leuk ; ) )) ik moet nmlk weg..

    (H) (H) (H) (H) (H) (H) (H)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen