Foto bij ¤020¤

Hihi, Jonathan blijft nog even een mystery (;
Ik heb het pakketje ontvangen! Er waren wel een aantal dingetjes aan kapotgegaan tijdens de transactie, maar ik heb bijna alles weer kunnen repareren met mijn vertrouwelijke lijmpistool ! :D

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Jarnsida

    Wacht Thomas is blond?! Je hebt het vast eerder benoemd, maar ik zag hem heel de tijd voor me met bruin haar, geen idee waarom haha. Ik vind het niet erg aardig van je dat Jonathan zo geheimzinnig laat, maar hij heeft er vast een goede reden voor. Al moet ik het wel eens met girlicious zijn over het feit dat Jonathan er wel op aan stuurt en Celia er toch wel voor valt. Als hij is zoals girlicious hem beschrijft hoop ik dat hij van de trap valt.

    9 jaar geleden
  • Wyrden

    Tuurlijk tuurlijk.
    Kudo.

    9 jaar geleden
  • katl1

    VERDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    9 jaar geleden
  • Girlicious

    Neeee tuurlijk niet Celia
    Tuuuuuuurlijk niet....

    "ik zag even een schittering door zijn ogen heen schieten die me de kriebels bezorgde."

    " Jonathan had zijn hoofd op zijn handen laten rusten en keek vanuit die positie naar me op met diezelfde schittering in zijn ogen als die ik eerder gezien had, de sluimerende tijger die op de loer lag."

    Dit ^ en het feit dat elke keer als hij je op zoekt en KEIHARD MET JE ZIT TE FLIRTEN. EN JIJ HIER GEWOON IN TRAPT is best wel bizar. Luister naar Thomas. Hij is zoveel leuker
    Jonathan is te vaag, te zeker over zichzelf, flirt, probeert je dronken te voeren om vervolgens met je te zoenen, met je in bed te belanden en je vervolgens op je meest kwetsbare moment te dumpen. Let maar op. Hij is gewoon een egoistische arrogante player. Kies met Thomas en zoen hem. NU! PRONTO! Voor de ogen van Jonathan!

    Kudo!
    Snel verder!"

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen