Foto bij O33.

Hiya!

Over die metafoor van vorig hoofdstuk: er zijn inderdaad verschillende manieren waarop je het kan interpreteren.
Ik geloof dat xIsoldee, Cliffayne en Rijeee het dichtst zaten bij mijn eigen interpretatie (:
Een kind glimlacht omdat het een lolly gekregen heeft, een grootmoeder lacht omdat haar kleinkind glimlacht. Daarmee wilde ik de nadruk leggen op het feit dat je ook gelukkig kan zijn met iets onzichtbaars, iets wat je niet vast kan houden. Hayden is gelukkig door de liefde die hij krijgt van Rosie. Liefde is onzichtbaar en toch maakt het hem veel gelukkiger dan iets tastbaars als geld. Hayden heeft dus de mijlpaal in zijn leven bereikt waar hij meer waarde zal hechten aan dingen als liefde en geluk in plaats van geld, een auto en een huis. Hij heeft de leeftijd bereikt waarop hij zal beginnen met het leren en toepassen van de belangrijkste levenslessen. Ik koos voor een grootmoeder en niet voor een moeder/vader omdat we vaak nog het beeld in ons hoofd hebben van een wijze, alwetende grootmoeder of grootvader. Dat heb ik, althans. Kinderen, vaders en moeders hebben nog veel te leren, maar het brein van een bejaarde is verzadigd, om het zo te noemen. Ze vergeten misschien hoe ze bepaalde woorden moeten schrijven en hoe ze wiskundige berekeningen tot een goed einde moeten brengen, maar qua levenservaringen zijn zij de absolute top van de maatschappij.

Het verhaal loopt zo langzaamaan op z'n einde..
Ik vind het enorm jammer dat het zo snel voorbij zal zijn en dat het best een kort verhaal is, maar ik wil het ook niet gaan rekken. Dan loop ik het risico dat de hele verhaallijn verpest wordt door een shitload aan drama of door te langdradige hoofdstukken en dat wil ik vermijden.
Na dit verhaal ga ik sowieso door met schrijven en ik heb al een idee voor volgende verhalen.
Waarschijnlijk ga ik dan aan twee verschillende verhalen werken. Eén verhaal met ongeveer evenveel hoofdstukken als dit verhaal en één langer verhaal van minstens 70 hoofdstukken. Gewoon omdat ik een keer een langer verhaal wil afwerken (':
Tijdens of na dit verhaal zet ik dan een hoofdstuk online met ideeën voor nieuwe verhaallijnen en dan kunnen jullie kiezen wat ik verder ga uitwerken (:

Liefs,
Horlinson

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (15)

  • Tomlinsbear

    Nee! Teruggggg

    7 jaar geleden
  • xIsoldee

    wow dit zag ik niet aankomen ;(

    9 jaar geleden
  • Stangster

    Dit is verschrikkelijk :'$

    9 jaar geleden
  • Parawhore

    Ik ben zojuist van mijn stoel gevallen.
    Dit kan ik niet aan.

    9 jaar geleden
  • kaleidoscoop

    Daar gaan al mijn hopes and dreams voor deze OTP. Pls Louis het is tien voor 12 en ik kan wel janken man

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen