Ik weet dat er nog andere vragen zijn, en dit gaat meer over mijzelf en mijn mening, maar ik laf gister in bed en kreeg spontaan wat inspiratie om te schrijven. Jullie aanvragen komen er zo snel mogelijk aan!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • EvilDaughter

    Ik heb hetzelfde geval wat sommige hiervan hebben,
    In de eerste klas en op de basisschool had ik geen plek in de klas enzo, maar sinds de tweede wel (ik zit nu in de derde)

    8 jaar geleden
  • Cookienomster

    Op de basisschool voelde ik me nooit helemaal thuis in de klas, ik ben er op een niet zo'n leuke manier achter gekomen dat kinderen over mij roddelden... toen ik naar de 1e klas (gymnasium) ging was ik nog het stille meisje dat veel leest, nooit ook maar iets fout deed en dat soort dingen. Maar ik kwam hele aardige meisjes tegen waar ik me thuis voelde en mezelf durfde te zijn. Nu ben ik meer een eigenwijs (soms een beetje arrogant) en vrolijk typ. Eigenlijk was ik dat altijd al alleen de oude klasgenoten accepteerden dat niet. En ik wou dat wel... dus deed ik mezelf anders voor als dat ik ben. En nu nog heb ik dat ik me biet helemaal mezelf kan voelen en dat is gewoon niet leuk

    8 jaar geleden
  • PotterHead4ever

    Ik ben een hele tijd iemand anders geweest maar nu wou ik weten of ze mij zouden accepteren als ik mezelf was en het antwoord was nee. Simpelweg nee.

    8 jaar geleden
  • Catbox

    Ik kan mezelf ook niet zijn, bijvoorbeeld dit draag ik vaaak naar school:
    http://cdn.topvintage.nl/images/products/8136-62036-60s-los-feliz-lace-dress-in-turquoise-full.jpg
    http://www.style-remains.nl/wp-content/uploads/2013/10/AA-goed-klein-IMG_4947.jpg
    Ik draag dit omdat je zo het minste kan zien dat ik wat dikker ben dan anderen.
    maar ik draag veel liever spijkerbroeken met een gewoon t-shirt

    9 jaar geleden
  • Duendes

    Mooi geschreven!!
    Sinds ik in de tweede zit heb ik een enorm leuke klas en daar kan ik heel erg mezelf zijn ^_^

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen