Dit is een kleine test. Wat vinden jullie ervan? Ik heb ervoor gekozen om alleen het gesproken gedeelte Engels ze houden omdat ik niet de perfecte Engelse taal ken. Ik vind het zelf dan ook gemakkelijker om het geschreven gedeelte in het Nederlands te zetten. Ik hoop dat dit geen probleem is voor jullie en als dat wel zo is, dan hoor ik het graag (: Ik hoop ook dat jullie begrijpen, dat dit wel wat langer kan duren dan de vorige imagines, maar vergeet niet dat ik het zo snel mogelijk voor jullie wil maken!
Bedankt voor de aanvraag, je bent de eerste met een one shot dus voel je maar een klein beetje speciaal ^^
Ohja, peeps! Dobrien went Shank ^^

Haar vingers krulde ze met een zekere greep rond de houten balk die diende om zonder enige verwondingen de trap veilig af te kunnen wandelen. Haar vingers leken echter te protesteren om deze plotselinge, stevige handeling en de kleine kramp die in haar wijsvinger ontstond, negeerde ze volkomen.
      Haar concentratie was dan ook niet gericht op haar lichaam die leek te bezwijken van de zenuwen, maar eerder op de jonge man, die ongeduldig met zijn vingers tikte op een onwillekeurig tafeltje. Zijn verschijning leek haar adem te benemen en onbewust trok ze met haar vrije hand haar kleedje enkele centimeters naar beneden. De zenuwen hadden heel haar lichaam in zijn greep en ze leek er bewust van te zijn dat alles wat ze deed op één of andere manier volkomen belachelijk was.
      De brok in haar keel, die al een tijdje irritant tegen haar luchtpijp schraapte, slikte ze met ontzettend veel moeite weg en gealarmeerd volgde ze de treden naar beneden, haar blik zo stevig mogelijk gericht op de jongen onderaan de trap. Zijn verschijning was gehuld in een prachtig, glad gestreken kostuum die zijn taille op een onwerkelijke manier nog beter maakten. Zijn zwarte das leek een detail te zijn, maar voor haar leek het dat net het plaatje perfect te maken.
      Wederom drukte ze haar kiezen in de binnenkant van haar wang en zoog ze haar longen vol met verse lucht en hoopte dat de zuurstof haar weer een kans gaf om haar spieren te ontspannen.
      "Jack?" De aarzeling in haar stem liet haar laatste hoopje zelfvertrouwen weg sijpelen en nerveus priemde ze haar ogen naar het witte roosje dat in water dreef op het tafeltje en prulde een tikkeltje ongeduldig met haar vingers aan haar tasje. Zijn rechter mondhoek leek uit zichzelf een tikkeltje naar boven te rijzen, toen hij haar had opgemerkt en verbijsterd gleden zijn wenkbrauwen ook een tikkeltje omhoog.
      "Wow... You... You're stunning (Y/N)" Haar mondhoeken leken zonder enige moeite naar boven te vliegen en zonder enige aanleiding krulde Jack zijn vingers met die haar smalle vingers. Geschrokken gleden haar ogen naar de verstrengelde vingers en zonder dat ze het ooit had willen geloven, trad ze nu met Jack Gilinsky de balzaal naar binnen.

Reageer (4)

  • Kjalaney

    Die gif is ook zo schattig. It's awesome! c:

    9 jaar geleden
  • PrimRue

    OMYGOD IT'S AMAZING SKJDNNSKLFBSNDFL
    I LOVE IT!!!
    THANK YOU SO SOOO MUCH!! <3
    Ik voel me ook heel speciaal hihi (:
    Echt echt heel leuk holy shizzle
    PROMDATE MET JACK AAAHHHHH

    9 jaar geleden
  • Jaegerjaquez

    Ahhh geweldig! Wil je dat mss ook bij mijn aanvraag doen? *puppyoogjes*
    X.

    9 jaar geleden
  • 160917

    Prachtig geschreven!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen