Voor de lezers die niet weten wie Kieren is. Hij is een jongen in de serie In The Flesh en daar gaat zijn beste vriend dood en door het leiden, geloof ik, pleegt hij zelfmoord, maar komt hij terug tot 'leven' als een zombie. Dan begrijpen jullie mijn stukje ietsje beter, toch?
Deze vond ik niet zo gemakkelijk, maar ik hoop wel dat ik geslaagd ben (:
Bedankt voor de aanvraag!
Groetjes Shank

Kierens vingers gleden over zijn ruwe huid en langzaam volgde hij de contouren van zijn magere, verbleekte vel. Zijn oogleden keken afschuwelijk op naar zijn eigen spiegelbeeld en hoe graag hij ook wilde schreeuwen dat hij op dit moment verschrikkelijk leed, leek zijn gezicht geen emotie vrij te geven. Hoe kon hij het ook proberen te verduidelijken? Hij leek op een jongen die na enkele jaren rottend in een kist terug naar boven is gekropen, hij leek op een jongen die geen plek geprezen kreeg in deze wereld. Hij had al die tijd al op zijn eigen geweten moeten vertrouwen, zijn geweten had al die tijd al gelijk gehad. Hij behoorde niet op deze wereld. Hij behoorde terug te kruipen naar zijn kist, hij hoorde daar voor eeuwig weg te rotten. Hij kon echter toch niet terug draaien wat hij had aangericht.
      Vervolgens gleden zijn verbleekte vingers naar zijn lippen, die ooit nog vol waren geweest en straalde met een zachte, roze tint. Zijn lippen, die hij altijd liefdevol op elk deeltje van haar lichaam plaatste, waarbij hij wist dat hij met zulke gebaren de reden was dat haar stralende glimlach veroorzaakte. Die glimlach dat er voor had gezorgd dat elke cel in zijn lichaam er van bewust was dat hij oprecht gelukkig was, dat hij leefde. Nu was er echter geen enkele cel meer in zijn lichaam dat iets van leven in hem opwekte, geen enkele cel, geen enkele emotie, zelfs zij was er niet meer om zijn leven terug op te wekken.

Reageer (3)

  • Schack

    Ik vind de One Shots echt wel leuk, alleen stoor ik me er meteen aan als er dan een typfout of grammaticale fout inzit...
    Oh god, nu voel ik me weer een zeurpiet...

    9 jaar geleden
  • 160917

    Sad...

    9 jaar geleden
  • Kjalaney

    Oh ik herken nu die jongen wel! Hihi

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen