Foto bij Hoofdstuk 13 ~ O2

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Kattris

    DIT IS ZO GOD DAMN CUTE ALS GABRIEL OOK GAY IS OMFG DIT HEB JE ZO GOED GEDAAN YES!!!!!!!

    9 jaar geleden
  • QueenOfEmerald

    *insert fangirl-gilletje* ik wist dat Charlie gay is :)
    Stiekem schip ik Gablie nu, hoe niet zo geweldig de shipnaam ook mag zijn.
    En wat gebeurt er nu met die fles water?

    9 jaar geleden
  • xxJennyxx

    Ik wist het wel! Charlie valt op jongens en daar is niks mis mee maar ik hoop dat Gabriel niet verkeerd reageert :(

    Ps. Het hoofdstuk is alles behalve slecht!

    9 jaar geleden
  • Hephaestus

    WACHT. WAT? Ik moet het even verwerken. Ja maar... ze zijn stiefbroers. Waaat? You've got me mindfucked. Ik zou ze misschien wel shippen als ik niet zo een hardcore Gabriellie shippers was, dusja... Maar dat Charlie gay is, dat had ik wel moeten kunnen weten. Het is wel echt een mooie plottwist tho. Loved ya hoofdstukje. Maar huh... Gablie? De shipnaam is inderdaad niet echt heel erg geweldig nee. Maar goddamnit, nu moet je wel echt snel je volgende hoofdstukje activeren. En het viel heus wel mee, alleen het monoloog een beetje... ikweenie. Maar het hele hoofdstukje in het algemeen - love it. EN NU VERDER.

    9 jaar geleden
  • BlueJays

    Ik weet niet of ik Gablie ship... Ik denk het niet, maar dat is vooral omdat ik Gabriellie al ship en omdat het op een bepaalde manier misschien een beetje raar is omdat ze stiefbroers zijn (hoewel het op zich natuurlijk niks uitmaakt, aangezien ze niet écht familie zijn). Maar hé, Charlie is dus toch homo (:
    Het is wel heftig, waar Charlie allemaal doorheen gaat (niet zo heftig dat ik het niet kan lezen), ik vind het wel zielig voor hem :c Ik ben heel benieuwd hoe het nu verder gaat!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen