Foto bij Proloog

Sommige kennen Andy en Ashling al, maar ik leg in dit verhaal gewoon terug uit wie ze zijn zodat nieuwe mensen gewoon mee kunnen volgen.
Je mag ook altijd het andere verhaal lezen ;D
Maar dat moet dus niet.

(Jazz Hawthorne)

Tranen lopen over mijn wangen als ik door de straten loop. Adoptie ouders nummer 5 hebben me buiten gezet. Ik heb het helemaal gehad met al deze shit. Vanaf vandaag trek ik me nergens nog iets van aan. Iedereen kan de boom in. Even later wandel ik langs een winkel waar ze haarverf verkopen. Meteen wandel ik binnen en koop ik knalblauwe haarkleuring. De eerste stap naar mijn metamorfose.

***********************************************************************
(2 jaar later)

Een brief wordt naar mijn hoofd gegooid door adoptie vader nummer 7.
"Wie stuurt er jou nou een brief?" Vraagt hij me met een glimlach.
Deze adoptie ouders deden hun best maar ze zijn al lang te laat. Ik heb me afgesloten van de wereld. Als ik niemand toelaat kan ook niemand mij kwetsen.
"Gaat je niet aan." Snauw ik hem dan ook toe.
Hij zegt er niets van. Vader nummer 7 begrijpt mijn situatie, wilt me tijd geven om op mijn plooien te komen. Nou, mooi dat ik daar niet aan mee werk. Stomme psycholoog. Nadat ik met mijn ogen gedraaid heb, kijk ik naar mijn brief.
Hogwarts. School voor tovenarij. Dat staat er geschreven. De brief scheur ik in een paar grote stukken en ik gooi hem in de vuilbak op weg naar mijn kamer. Dit is sowieso weer een grap van mijn adoptie broer nummer weet ik veel. Op mijn bureau staat nog een fles whiskey. Deze neem ik samen met een pakje Camel en een assenbank van mijn bureau. Een diepe zucht verlaat mijn mond voor ik op mijn bed plof. Hier laten ze me tenminste met rust.



Melding: Hopelijk vonden jullie het leuk ;D
Vanaf nu ga ik minstens 3 keer per week posten. Meestal gaat dat meer zijn maar heb het wel druk op school (:
Doei ^^

Reageer (2)

  • BadDreams_

    Nicee!
    Bitchy girl met blauw haar
    :D

    8 jaar geleden
  • Moonwarrior7

    Ahh arme meis! Snel ashling help haar!!!! 😉

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen