Foto bij a bloody history

"Luca schatje!!!" Ik hoor een meisjes achtige stem van boven op de trap horen. Een meisje van ongeveer mij leeftijd komt de trap af rennen. "Luca!!!" roept het meisje. "O nee he? dit ook nog" zucht Luca. Het meisje komt naar Luca toe en knuffelt hem en negeert mij alsof ik er helemaal niet sta. "Liefje ik heb je zo lang niet meer gezien. Waar was je? Je zag me gisteren nog." Antwoord Luca fel Casius stoot Luca aan. "Wat!!" zegt Luca boos. "Dat is toch de waarheid? Ik heb jou ook gemist" zucht Luca. "Ik begon me al zorgen te maken" zegt het meisje. Als het meisje klaar is met knuffelen van Luca zegt ze boos "en wie is dit? Ik ben Skyler" zeg ik verlegen. "En wat doe je hier dan Skyler" zegt het meisje op een toon de me niet kan uit staan.

Ik voel een kriebelig gevoel in me opkomen. Maar ik hou me in. "Ik ben hier omdat ik verdwaalt ben ik hier ga werken" zeg ik kalm. "Mooi zo dan kan je gelijk mijn kamer schoon maken. ik denk niet dat dat nodig is mevrouw Rowena" zegt Casius. ik glimlach naar Casius om hem te bedanken dat hij voor me opkomt. hij ontvang de glimlach en geeft een klein knikje. hoe dan ook gaat rowena verder. ik wil graag dat Luca met mij mee komt. ik wil hem graag wat laten zien. ik ga niet mee met mensen zoals jou. lucardo!! beledig me niet. ik grinnik om de naam lucardo. wie heet er nou zo? denk ik in mijzelf. ik zie dat Luca bloost. hij schaamt zich om zijn naam. ik wist niet dat zo'n iemand als hem voor iets zou schamen. rowena heeft mooie rood golvende haren en grijs tintige ogen. ik kijk langs rowena heen en tot schrik zie ik het schilderij in mij dromen. ik kijk verstrakt naar het schilderij. opeens herinner ik weer alle van mijn droom. ik begint diep in en uit te ademen steeds sneller. de tranen prikken in mijn ogen. ik ben bang. ik herinner me de stem van violet. ik ga dood ik ga dood schreeuwde ze. skyler!!! skyler!! gaat alles wel goed roept Casius. dat schilderij!! zeg ik schor. er rollen tranen over mijn wangen heen. ik knijp mijn ogen dicht. dan doe ik ze weer open en veeg ik de tranen met mijn handen weg. het gaat alweer zucht ik. ik draai me om naar Casius. dus jij gaat mij rondleiden zeg ik om mijn droom te vergeten. eh.....ja? weet je zeker dat het gaat skyler? wil geen glaasje water of zo? we kunnen ook een andere keer de rondleiding doen hoor? nee het gaat alweer.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen