Foto bij Legion of the Black



Zoals jullie misschien wel weten: de video hierboven is de movie teaser voor de muziekfilm Legion of the Black van Black Veil Brides (natuurlijk). Je kan de film online kijken (ik raad zelf vimeo aan), dus voor degenen die de film nog niet hebben gezien of hem opnieuw willen kijken zoek hem even op op google en kijk hem voor je dit leest. De film duurt ongeveer 45 minuten. (Anders krijg je te maken met nogal major spoilers, dus vandaar)


Legion of the Black werd voor het eerst getoond op 21 december 2012, in het Silent Movie Theater in Los Angeles. Black Veil Brides was hierbij aanwezig om onder andere een korte omschrijving te geven aan de aanwezige fans van wat ze konden verwachten. Tien (toen) nieuwe songs kwamen voor in de film, namelijk Wretched and Divine, Lost it All, I am Bulletproof, New Year's Day, Days are Numbered, Resurrect the Sun, Overture, Shadows Die, Done for You en In the End.



De film volgt een meisje, Eve Black, die fan is van de band. Ze "ziet" dingen in haar gedachten, en het verhaal wat zich in haar gedachten afspeelt schrijft ze op en tekent ze. Al snel wordt ze in een psychiatrisch ziekenhuis geplaatst omdat niemand haar begrijpt. Hier droomt ze over de Legion of the Black en de Wild Ones. Ze ziet een vrouw wegrennen voor een van F.E.A.R.'s soldaten, maar ze valt en wordt gedood. Andy vindt haar en brengt haar terug naar het kamp waar de 'Wild Ones' en 'Legion of the Black' zich bevinden. Het meisje wordt gecremeerd, en als de volgende nacht leden van hun groep worden gekidnapt door F.E.A.R. hebben ze er genoeg van en maken zich klaar voor de strijd. Ondertussen heeft iemand Eve de sleutel van haar cel gegeven en ontsnapt ze naar een kerk. De Wild Ones en Legion of the Black bestormen de F.E.A.R.-toren, bevrijden al hun eigen leden en verslaan F.E.A.R.'s legers. Je ziet Eve nog een van de Wild Ones worden. Op het eind zie je de leider van F.E.A.R., die nieuwe soldaten maakt, wat ruimte laat voor een eventueel vervolg.

De Special Edition en Ultimate Edition van Wretched and Divine kwamen beiden samen met een dvd, de "BVB in the Studio: The Making of Wretched and Divine". Deze dvd bevat behind the scenes materiaal en making of materiaal van het album. Andy vertelt op deze dvd dat F.E.A.R. staat voor "For Every and All Religion".



Yoooo iedereen! Ik leef nog en kan eindelijk weer updaten! Tentamens enzo zijn voorbij gelukkig (voor nu dan), nu maar hopen dat ik Statistiek en Persoon een beetje goed heb gemaakt. Duim voor me? /puppy-ogen/ Ik beloof dat ik me in het vervolg dan niet meer zal laten afleiden door Youtube en gewoon alvast begin aan een hoofdstuk xD

Reageer (3)

  • hellwolfcosplay

    Cool wist niet dat er een film was

    8 jaar geleden
  • FallingLeave

    Woz. Je hebt het super gedaan.
    Ik ben zo blij dat je me helpt!! ^^

    9 jaar geleden
  • chanyeoI

    Youtube werkt nou eenmaal erg afleidend....

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen