Foto bij Resistance - 06

Hay liefjes,

jullie reacties waren weer geweldig! :D Echt wowie! :D Heel fijn wakker worden haha! De komende paar dagen ben ik heel heel erg druk, dus ik weet niet of het lukt om te posten of niet, dus daarom een bonus deeltje vandaag :).

a @greencat245, wow ik had niet eens gezien dat ik al op 70 zat! Episch :D Daar word ik nou blij van! :) Super lief dat je zegt dat ik de complimentjes verdien en ben blij dat je het super geschreven vind! Tnx voor je kudo!

@Valhalla, seks tsja, alles op zijn tijd laten we maar zeggen he. Ik vind het goed klinken dat Christan Grey zo 2014 is haha! :D Dave Roberts is zoveel beter! Vind ik dan :p

@Luckey, je bent inderdaad May niet ;). Mr Grey versie 1.5, betekent dat dat hij beter is dan mr Grey? Want dan ben ik het er sowieso mee eens haha! Geen rillingen krijgen, of zijn dat goede rillingen?

@Girlicious, was heerlijk wakker worden met die reacties! :D Krijg echt direct een dikke smile op mijn gezicht als ik dat lees en dan heb ik zoveel meer energie de rest van de dag. Ze zijn allebei wel een beetje hard to get aan het spelen ja. En May is wel een klein beetje gevoelig geworden voor mr Grey ;) Klein beetje dan :p Ben blij dat het niet saai is! :D Tnx voor je kudo weer meis!

@Infrared, May heeft het zeker zwaar te pakken. Blij dat het niet saai is! :)

@xALIENx, May is er nog niet helemaal aan toe om het te erkennen vrees ik, maar alles op zijn tijd ;).

Hoop dat jullie het een leuk stukje vinden! :D Let me know! :D

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Vargas

    Hehe, ik kan niet wachten :3 ben benieuwd wat je er van maakt. Waarschijnlijk kan ik nog veel van je leren, hihi. ^^

    Doe maar rustig aan. Ik wacht geduldig af (:
    En ik hoop dat je nu niet een mailtje krijgt en een melding op je telefoon, waardoor je wakker wordt, als je al slaapt.

    9 jaar geleden
  • Aslansdaughter

    Ik ben het totaal met girlicious eens!
    Snel verder

    9 jaar geleden
  • Assietje

    Ik ben vanmiddag begonnen met lezen en heb gelijk alles moeten lezen. Zo mooi schrijf je!!

    Maar natuurlijk is May blij dat Chels niet heel erg op Dave gesteld was, nu kan ze des te meer aan hem denken... (ookal heeft ze dat natuurlijk zelf nog niet door).

    9 jaar geleden
  • Girlicious

    Jaja gedoe met haar vriendin...
    Geef dat maar de schuld..
    Dat klinkt veel geloofwaardiger dan dat je gewoon hartstikke in de wolken bent van die man en hem helemaal voor jezelf wilt hebben.
    Kleine claimer.. (puh)
    Het word helemaal interessant als Dave binnen komt wandelen en de spanning helemaal te voelen is. Zelfs door Chelsea die er dan met en creepy glimlach bij zit.
    Wij worden ook heeel blij van jouw story hoor lieverd. Vooral omdat Dave en May gigantische tegenpolen zijn en er een hele spanning heerst tussen die twee
    Geweldig!

    Snel verder!

    9 jaar geleden
  • Jokar

    EERSTE REACTIE WIEHOE!

    het is echt zo dat je de complimentjes verdient

    Gefeliciflapstaart ik vernoem je tot de nieuwe iets minder seksverslaafde EL. James XD

    weer perfect geschreven !!


    ik kan ook niet plaatsen dat 50 shades of grey een fanfiction van Twilight waswant ik zie Edward niet zo staan als Seksverslaafde zoals Christiaan (voor als je het nog niet wist 50 shades of grey was eerst een Twilight fanfiction ofzo )




    kan geen Kudo's meer geven weet jij waarom?

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen