Even later zit ik weer binnen in m'n kamer. Ik wou dat ik die brief van Naomi nooit had geopent, dan had ik nooit ruzie met Jessica gekregen, dan had ik nooit aardig gedaan tegen dat schaap en dan waren Jess en ik gewoon nog vrienden.

Eerst dacht ik echt dat Jess alles wat in die brief stond meende, maar later kwam ik erachter dat ze 'm nieteens geschreven had. Dat had Naomi gedaan, en ik dacht nog wel dat die bïtch mij en Jess bij elkaar kon brengen. Maar ze heeft ons alleen maar uit elkaar gedreven.

Ik wou dat er een manier was om weer samen met Jess te zijn, een manier om te laten zien hoeveel ik om haar geef, hoeveel ik van d'r houd. Maar die is er niet, of nouja... die kan ik niet vinden.

Reageer (10)

  • Killing

    VerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerderVerder! Oke=! xx

    1 decennium geleden
  • Nortia

    snel verder

    1 decennium geleden
  • JudasLoverr

    Omg, net zo goed als gewoonlijk, snel verder, ik word hieraan verslaafd!!!

    1 decennium geleden
  • MysticFool

    verderrrr

    1 decennium geleden
  • Hiding

    verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen