Foto bij ¤022¤

Hihi, dat was ergens ook mijn bedoeling geweest (; En Celia kan behoorlijk goed tegen drank hoor en in champagne zit vaak ongeveer maar 10% soms lager, soms hoger.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Wyrden

    Kudo.

    9 jaar geleden
  • Jarnsida

    Dan kan ik mijn reacties daarop aanpassen

    Precies wat mijn probleem is. Ik wil dadelijk niet dom overkomen als Jonathan toch kwaadaardig blijkt, want mijn wantrouwende kant zegt nu dat hij die klappen weleens heeft kunnen faken om zo haar vertrouwen te winnen.
    En Thomas is echt een zeer vriendelijke jongen haha, ik hoop van harte dat hij zo lief blijft en niet dat ik hem moet gaan haten om welke reden dan ook. Wellicht is Thomas wel de grote schurk van de twee en lijkt nu alles op Jonathan aan te komen. Plottwist! Ik wacht geduldig af, samen met mijn theorieën.

    9 jaar geleden
  • katl1

    VERDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    9 jaar geleden
  • Girlicious

    "Sindsdien heeft hij over je gewaakt, om er zeker van te zijn dat er niets zou gebeuren."

    Aaawhhh Thomas!!
    Val weer voor hem wijffie! I beg you!
    Kijk dat Jonathan die gasten heeft opgezocht en zn leven heeft gewaagd is ergens ook wel lief maar Thomas vind ik gewoon echt een leuk schatje. Zo lief hoe hij daar ook helemaal uitgeteld 'zit' te slapen. Aaaaaaawwwhhhhh
    Maar even... moet ik Jonathan vertrouwen of is hij iets van plan? Dan kan ik mijn reacties daarop aanpassen (A)
    Wel lief hoe hij een ontbijtje komt brengen. Dat is de zwakke plek van elk meisje haha.
    Serieus meis. Bedank Thomas ook voor zijn nacht shift om over je te waken. Bedank hem met een kus. Desnoods op zn wang ;)

    Kudo!
    Snel verder!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen