Naam: Loveless
Bekend van: I'm a vampire, Gentleman, Birds without wings , The beast of Versailles en Interview the famous.

[Sorry lezers dat er de vorige 2 weken niets gepost is, maar blijkbaar doet niet iedereen graag mee aan deze story en willen ze dat niet zeggen... Ik hoop daat jullie desondanks toch deze story blijven volgen en leuk vinden ^^
Volgende week heb ik nog niemand op het oog. Geef maar nieuwe namen voor mijn lijstje want ik ben erdoor heen, haha. Dus voor volgende week is het nog een verrassing!]

Stefanie: Hallo en welkom allemaal bij en 23ste editie van 'Ondervraag een quizzer'! Aangezien er in het vorig interview vergeten te zeggen was wie er zou geïnterviewd worden, koos ik zelf een persoon. Hier is ze dan, diegene waar ik het meest naar op kijk op Quizlet, Loveless!!!
Loveless: *Komt het podium opgelopen, zwaaiend en glimlachend. Schudt Stefanie's hand vrolijk en gaat zitten*
Stefanie: Welkom! Fijn dat je er bent. Voor we aan de vragen beginnen, zou ik willen vragen om even jezelf kort voor te stellen.
Loveless: Mijn naam is Melissa "Morbid" en ik ben 21 jaar oud. Ik schrijf sinds ik... 7 of 8 was en dat is en blijft een van mijn grootste passies.
Stefanie: Ga je nog naar school of werk je al?
Loveless: Ik heb mijn opleiding afgemaakt en werk nu als manager van een grote supermarkt.
Stefanie: Wat houd je functie als manager juist in?
Loveless: Dit houdt in dat ik toezicht houd over mijn werknemers, klanten assisteer, meer op kantoor zit met papierwerk dan ik wil toegeven maar het toch een leuke sfeer en baan vind. Wanneer ik genoeg gespaard heb wil ik nog twee opleidingen volgen.
Stefanie: Wat is je hobby's, buiten Quizlet?
Loveless: Verder game ik ook ontzettend graag op PC en console, teken en schilder ik. Ik houd van muziek en zie graag live optredens. Ik ben graag samen met mijn verloofde, vrienden en familie maar houd ook van een dagje lekker niets doen. *Lacht*
Stefanie: Hoe heb jij het fantastische Quizlet ontdekt?
Loveless: Quizlet heb ik heeeeeeel lang geleden ontdekt via een vriendinnetje die het op de middelbare liet zien, toen er nog alleen quizjes waren en we onze stories in de vragen en uitkomst moesten verwerken. Sindsdien kom ik altijd terug en zal ik denk ik deze site nooit kunnen verlaten *Glimlacht*
Stefanie: En ik hoop dat je dat ook nooit doet! Wat is het meest recente story die je schrijft? En vertel er iets kort over.
Loveless: Online op Quizlet is mijn meest recente story "Gentleman", een romantische drama in het Engels geschreven over een jonge vrouw die in een misbruikend relatie vastzit samen met een jonge dochter, totdat ze een ware gentleman ontmoet die haar leven verandert. Maar buiten Quizlet werk ik aan een Zombie-Apocalypse reeks samen met mijn beste vriendin die wij graag willen laten publiceren. Daarnaast begin ik vaker aan stories waar ik later op terug kan komen en die zijn niet bij te houden. *Lacht*
Stefanie: Waar haal jij al je leuke ideetjes van om zulke toffe verhalen te schrijven?
Loveless: Ik werd eerst altijd geïnspireerd door het lezen van fictie maar dan ook door boeken over het bovennatuurlijke met "werkelijke" feiten. Muziek helpt enorm en vooral de gevoelens die je op dat moment hebt om een boek te beginnen. Nu laat ik me meer door anderen inspireren, en op werkelijke feiten in de wereld. Ik schrijf voor een meer volwassen publiek nu en probeer problemen in het werkelijke leven boven water te halen. Maar mijn fictie boeken zijn nog niet afgelopen haha.
Stefanie: Zelf hou ik enorm van je verhalen "I'm a vampire" en "The Beast of Versailles". Hoe ben je op deze ideetjes gekomen?
Loveless: Ik herinner je reacties nog! Ik vind het altijd leuk om dat te horen en ook al zijn het oude verhalen, achteraf gezien zijn ze nodig toe aan een herschrijving, het waren verhalen die heel veel voor mij betekende. Ik vind vampieren geweldig, alle legendes, alles versies zijn interessant en toen ik 11 was begon ik hieraan te schrijven om te ontsnappen van de realiteit, ik had zoveel ideeën die ik nog nooit op papier had gezet of uitgetypt had en ik moest ze allemaal kwijt in een verhaal, daarom heb ik weerwolven, demonen, geesten etc erin verwerkt. Maar ook problemen die mensen in het dagelijkse leven hadden. I'm a Vampire is een van mijn favoriete verhalen geweest om te schrijven en ik ben van plan om het te herschrijven en hopelijk het te publiceren in de toekomst. The Beast of Versailles was geïnspireerd op de stijl van de band Versailles tijdens een J-rock periode / mega crush-periode op Kamijo-sama hihi. *Houdt nog altijd van hem*
Stefanie: Heb je tips voor anderen, als ze aan een nieuwe story willen beginnen?
Loveless: Maar natuurlijk! Schrijf alles op. Al je ideetjes. Je kunt er altijd op terug komen en laat niemand je tegen houden van je fantasieën. Wanneer jij je pen vast houdt, kun jij een hele nieuwe leven creëren en de realiteit even vergeten. Luister naar de mensen om je heen en laat je inspireren, doe onderzoek op onderwerpen die jij interessant vind en laat niets je tegen houden.
Stefanie: Welke genres lees je zelf graag?
Loveless: Horror, fictie en fantasie vooral. Maar ook gebaseerd op ware gebeurtenissen etc.
Stefanie: Wow zoveel polls al gemaakt! Ik heb ze niet alle 161 bekeken, maar zijn het vooral ja nee polls of meerkeuze antwoorden?
Loveless: Hahaha! Ja ik vind het eigenlijk ontzettend interessant om de verschillen in mensen te zien en vond de polls super leuk om te maken en ze zijn allemaal anders.
Stefanie: Hou je ook van gedichten schrijven?
Loveless: Yes! Ik vind het heerlijk om op verschillende creatieve wijzes mezelf te uiten, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo goed ben in gedichten schrijven dus het ook niet zoveel meer doe.
Stefanie: Het interview is -helaas maar waar- bijna gedaan. Is er iets dat je zelf nog kwijt wilt aan de lezers?
Loveless: Dank jullie wel voor het lezen en luisteren. Geef je passies nooit op en doe wat jij graag doet. Laat niemand anders beslissingen voor jou nemen.
Stefanie: En dan nog mijn bekende laatste vraag, hou jij van oreo koekjes? *Houdt een oreo koekje voor Loveless' gezicht*
Loveless: *Neemt het koekje aan terwijl een engelachtig muziek in de achtergrond luidt en een heilig witte licht op het koekje schijnt. Eventjes is het complete stil en propt dan het koekje in haar mond*
Stefanie: Dit was het dan alweer! Het einde van dit interview is weer in zicht. Maar niet getreurd, volgende week is er alweer een nieuwe aflevering. Tot dan!

Reageer (1)

  • Naird

    Meh nu wil ik een oreo :'). Maar leuk interview :3.

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen