Foto bij OO4 - She got herself stuck in his head

She got herself stuck in his head.


Hij had haar aan zien komen lopen, rustiger dan de andere vier meiden waar ze bij was. Ergens was het raar voor hem, vier gillende meiden bevriend met één introvert meisje die bijna niet eens durfde te vragen om een handtekening. Niall had zichzelf al afgevraagd of ze het überhaupt wel wilde, die handtekening. Maar toen hij haar telefoon pakte gaf ze geen bezwaar, dus hij dacht dat ze het niet erg vond.
Niall wist dat het meisje bevriend zou zijn met de andere vier, aangezien met zijn vieren stonden te springen om het mooie meisje nadat de jongens weg gereden waren in hun auto..
De blonde Ier pakt zijn mobiel waarna hij naar Instagram ging. Wat was haar naam ook alweer precies? RoseMave, dat kon hij zich nog herinneren. Hij typte het in bij zoeken en niet veel later kwam hij bij een account van het meisje. Ze had hun foto al op haar insta gezet en ook al als haar profielfoto gedaan. Een glimlach sierde zijn lippen, ze wilde het dus wel. Zijn gedachten gingen van doomdenkend naar vrolijk, positief. Het mooie meisje was gewoon verlegen.
Zij was zijn redder geweest in een vreselijke ongemakkelijke situatie. Al die andere meiden keken niet eens naar Niall toe, alsof hij niet bestond. Maar zij… zij gaf hem het gevoel alsof hij de enige was waar zíj naar keek. En dat gevoel, dat gaf de blonde beroemdheid een geweldig warm gevoel van binnen.
Nieuwsgierig, naar wat ze onder de foto gezet had, klikt hij op de foto.
‘RoseMave O My Damn, @NiallHoran just wanted a picture with me!
#Fangirling lol #StillInShock #MustBeDreaming’

Een lach sierde zijn lippen. Eronder stonden een aantal reacties waar hij enkel een paar woorden als ‘omg’ en ‘aaaaah’ kon begrijpen. Het was allemaal in een andere taal, en volgens hem was het Nederlands maar hij wist het niet zeker.
Zijn glimlach werd alleen maar groter toen hij de post nog een keer over las en er onderaan ‘Made My YEAR’ stond in de reacties, het meisje had het er zelf onder gezet.
Vaak genoeg had de jongen van fans gehoord dat hij hun week helemaal compleet maakte of hun dag maar dat hij hun jaar had goed gemaakt hoorde hij zo vaak niet.
Maar die ene foto was niet de enige die hij bekeek, nee. Hij wilde meer weten van dit meisje. Haar accent was anders dan het Britse accent, iets wat hem vertelde dat ze niet van hier kwam.
Al had ze wel een school uniform aan, maar aangezien ze Nederlands kon en het sprak met mensen begon Niall weer te twijfelen. Wat als ze in Nederland woont en hier alleen voor een uitwisseling is? Wat als hij haar nooit weer ging zien…?
De jongen schudde het van zich af en bekeek de foto’s weer, zo kwam hij erachter dat het meisje graag foto’s van zichzelf maakte en die ook graag postte. Het was een ingewikkeld meisje: haar verschijning was prachtig, haar manier van spreken gaf aan dat ze introvert was, maar dat ze zoveel foto’s van zichzelf online zette zei dan juist weer iets heel anders. Ook haar stijl veranderde op elke foto wel een beetje. De hoeveelheid make-up rond haar ogen ging af en toe van niets naar half zwart omlijnt.
Ze was een mysterie, en dat maakte de blonde beroemdheid alleen maar nieuwsgieriger naar de brunette. Hij scrolde verder, meer willen weten over het mysterieuze meisje. Tot hij ineens op een foto van haar en een oudere vrouw kwam, er stond iets onder in het Nederlands… het enige wat hij kon begrijpen was een afkorting en huilende smileys. Het gaf hem een naar gevoel in zijn buik. Nu was het geen wonder dat ze zo introvert overkwam op de jongen.
Het meisje had recent iemand verloren. Toen hij de foto beter bekeek zag hij gelijkenissen tussen de vrouw en het meisje… was ze haar moeder verloren? Een tweede steek ging door hem heen. Het was niet zomaar iets roepen van ‘Ik heb een foto van Niall en mij, nu zeg ik dat het mijn jaar goed maakte omdat dat aandacht geeft’ ofzo, nee ze meende het echt…-
“Ehm, Niall?” klinkt het naast me, een hand waait voor zijn gezicht. Harry Style schudde de blonde jongen uit zijn gedachtes.
“Niall wat ben je afwezig ineens” concludeerde Liam Payne vervolgens.
Niall Horan haalde zijn schouders op, hij had een meisje vast zitten in zijn hoofd. En hij hoopte dat zij hem ook in haar hoofd zou hebben…
“Wat nou, kleine Ier? Heeft de mooie fan gemene dingen gezegt?” vroeg Louis Tomlinson grinnikend van achter het stuur vandaan zonder zijn ogen van de weg te halen.
De Ierse jongeman schudde abrupt zijn hoofd zonder ook maar na te hoeven denken. Integendeel! Ze zei niet veel maar ze was er, ze was er en ze had enkel oog voor hem. Dat gebeurde hem niet vaak…
Aan Tomlinsons gezicht was ook wel te zien dat de blonde Ier niet de enige was die het meisje mooi vond... Alleen Louis had Eleanor al, en Niall hoopte dat Louis het zou snappen dat dit meisje off-limits voor hem was. Niall had zijn zinnen op haar gezet, op haar vrolijke lach, haar prachtige figuur… en haar verlegen houding. Hoe het meisje lachte en haar blik naar haar schoenen richtte toen hij de mobiel met camera aan voor de twee hield. Er moest zich wel een geweldige persoonlijkheid achter dat mooie gezichtje verschuilen…
En Niall wilde er alles aan doen om die persoonlijkheid te leren kennen.

~×××~
Even iets anders dan de Ik-vorm van Rose.
De stukjes die geen POV van Rose zijn zullen zoals dit geschreven worden (:
Ik hoop dat het fijn lezen is! Normaal gesproken schrijf ik namelijk nooit in de derde persoon, haha.
Hoor het graag als er een foutje ofzo in zit :p

Hope u like it!
Love you all!<3
Leave a comment below(flower)
××Roww

Reageer (2)

 • FollowYourDream

  Leuk geschreven
  Snel verder xxx

  8 jaar geleden
 • Hansen

  Superleuuuuk.
  Ik wou trouwens even zeggen dat ik waarschijnlijk de komende dagen geen reactie meer zal geven. Ik vlieg overmorgen namelijk naar New York. Dan weet je dat, haha ^^

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen