Foto bij De Vuurbeker

Schrijf je nu in!!

Eenmaal op Zweinstein wordt bekend dat dit jaar voor het eerst in eeuwen weer het Toverschool Toernooi zal worden gehouden. Een leerling van Zweinstein zal het in drie wedstrijden opnemen tegen leerlingen van twee andere scholen. Zweinstein organiseert dit jaar het toernooi. Denk eerst goed na voordat je je inschrijft voor de wedstrijden! De andere scholen, Beauxbatons en Klammfels, sturen een delegatie naar Zweinstein. De leerling die zijn of haar school mag vertegenwoordigen wordt gekozen via de Vuurbeker, een magische beker waar alle leerlingen die oud genoeg zijn hun naam in mogen stoppen, waarna de beker uit de leerlingen van elke school willekeurig iemand kiest.
De leerlingen die meedoen aan het toernooi van de andere scholen zijn:
Beauxbatons= Victoria Jones
Klammfels= Tomas Rhine


Zet hier in de comments als je meedoet!! Wanneer alles is is nog niet bekend, maar in ieder geval snel!

De kampioenen zouden worden aangewezen door een onpartijdige waarnemer, een krachtig magisch object bekend als de Vuurbeker. Ieder die zich wilt opgeven voor het Toernooi moest zijn naam en school op een stuk perkament schrijven en dat in de Beker doen.

Omdat er te veel doden vielen, werd het toernooi na een tijdje afgeschaft. In 1994 keerde het toernooi terug. De regels werden echter veranderd. Ook de opdrachten werden soepeler. De vertegenwoordigers werden gekozen door middel van de Vuurbeker. Per opdracht kregen de vertegenwoordigers punten van een jury, die bestaat uit de drie schoolhoofden en mensen van het Ministerie. Degene met de meeste punten wint het toernooi.

,
Professor Perkamentus



Reageer (11)

  • Gunderson

    Milou je bent te laat ik ben al gekozen
    (en heb al gewonnen)

    8 jaar geleden
  • X_hpfan_X

    Naam: Milou Ramakers
    School: Zweinstein

    8 jaar geleden
  • PotterHead4ever

    Harry he bent te laat lola is al gekozen

    9 jaar geleden
  • Harrypotter_11

    Naam: Harry Potter
    School: Zweinstein
    Ik schrijf me in!!!

    9 jaar geleden
  • StarTrekkie

    Ik hoop dat ik deze keer oud genoeg ben, dus.....voor de zekerheid.

    Yedlya schrijft zich in.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen