Foto bij Hoofdstuk 13 ~ O3

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • Baudelaire

    Okee, ik heb weer some catching up gedaaan. Arme Charlie, echt rot dat hij zich zo voelt. (stiekem breek je mijn hart hier, ik had echt heel heel erg gehoopt voor #Chess, maar als we nu op #Ryess afstevenen dan zal dat maar moeten haha). Ik zag het natuurlijk wel een beetje aankomen, dat Charlie homoseksueel was, maar een andere plottwist (zoals aseksueel) had natuurlijk ook gekund. Als alles maar goed komt aan het einde! Ik reken op je Nina

    9 jaar geleden
  • Chantilly

    Het einde.. Nee.. Dat kan je ons toch niet aandoen, Nina!
    Wat moet ik dan met mijn leven?
    Weetje, misschien een deel 2?
    En sowieso Ryess <3
    OMG, die twee zijn zo leuk samen !

    9 jaar geleden
  • Hephaestus

    Yaaay ik ben Muurbloem van de dag (: well thankyoo. En also - HET EINDE? WAAT NEEE NEEE. Ik wil geen einde. Nah ah. Geen einde. Laten we het verhaal voor eeeeuwig door laten gaan, veeel beter idee (:.
    Maaar wat er gaat gebeuren? RYESS RYESS MOET ER GEBEUREN. EN GABRIELIE EN EEN COOLE LIEE KIKKER VOOR CHARLIE EN DAN KUNNEN ZE DRIEDUBBELDATEN WOEH. Strak plan right? ^^

    9 jaar geleden
  • Kattris

    God als ze wel samen waren zou het echt het beste ever zijn.
    En ik snap dat nooit van ouders, t is nog steeds je kind, accepteer ze en laat ze. God, t zijn geen aliens of terroristen.

    9 jaar geleden
  • Amica

    Ik was zo blij toen ik zag dat je een nieuw hoofdstukje had geschreven.
    Gabriel en Charlie zouden samen wel schattig zijn :') En Jess is zo lief, ze kan iedereen helpen en ze luistert naar iedereen. Ik wou dat ik soms eens mijn verhaal kon vertellen aan zo iemand. Niet dat ik zo'n grote problemen heb, maar het zou wel eens kunnen opluchten.
    Ik ben je echt zo dankbaar dat je me eraan herinnerd hebt dat ik nog een bladwijzer op deze story had, want anders had ik hem nu nog altijd niet gelezen. Het is niet dat ik je verhaal niet meer goed vind hoor, het is nog altijd even perfect als in het begin, maar ik ben soms gewoon te lui om een reactie te schrijven sorry of ik moet snel door maar wil eerst nog je hoofdstukje lezen.
    In ieder geval veel plezier op je familieweekendje en schrijf daarna maar snel verder, want ik kan niet zonder je story!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen