Foto bij Resistance - 09

@kat1, awh wat leuk om te horen dat het lezen zo bevalt dat je je bladwijzer om wil zetten in een abo! :D Fijn dat het rustig opbouwen zo bevalt, is iets waarvan ik echt bang ben dat het te traag gaat..

@greencat245, Zat weer helemaal te glimlachen bij je complimentjes, echt fijn om te lezen dat het zo bevalt! :D Haha zo gek op Quizlet ja? ;) als antwoorden op je vraagjes: 1. May is een veel te sterke vrouw met een te sterke mening voor iemand als Peter, Peter is veel te lief en zachtaardig voor haar ;). 2. Ik kan hier nog niets over verklappen, maar aangezien ik in het voorwoord heb uitgelegd dat ik 50 shades of grey geen goede weerspiegeling vind van een echte power exchange relatie, zal het wel enigszins met 50 shades te maken hebben ;) Tnx voor je kudo! :D

@Valhalla, haha Peter zou inderdaad wel homo kunnen zijn. Heb daar helemaal niet over nagedacht nog eigenlijk. Heel stom misschien, maar mijn personages gaan af en toe een beetje een eigen leven leiden. Was oorspronkelijk van plan om May en Dave al veel eerder te laten kussen, maar op één of andere manier paste dat niet bij Daves karakter ofzo, kan het niet zo goed uitleggen.. Oei, zware nacht dus? Hoop dat je nog wat uren hebt kunnen slapen na je berichtje :)

@girlicious, haha hij is ook wel onuitstaanbaar, maar dat maakt hem juist zo leuk :D Personages moeten niet perfect zijn, daar is niks aan :p We gaan nog we meer leren over Dave en dan is heel veel te verklaren :). haha ben benieuwd wat je vind van de date :D

@3strawberry3, wat leuk om te horen :D Ik maak mijn lezers graag blij :D

@yourfriend, wow dat is inderdaad lang geleden, maar ben blij dat je het nog steeds leuk vind! :D Wat leuk dat je smult van de spanning, vind ik erg belangrijk. Ben soms bang dat het wat saai is, omdat het voor een online verhaal wel een heel lange introductie heeft als het ware. Haha Peter was ook wel een beetje gay in dit stukje, het paste wel bij hem vond ik :). Ben er nog niet helemaal over uit of hij homo is of niet, gok dat het er vanzelf een keer uitgerold komt :P geloof best dat Peter en mr sexyness een goede combinatie zouden zijn voor een vrouw haha!

@Keya, dank je! :D

Nou en dan is het tijd voor de date.. pam pam pam. Ben benieuwd wat jullie van Dave vinden, heel anders dan zakelijke Dave is het niet? Laat me weten wat jullie vinden! :D

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Girlicious

    “Zoek iets lekkers uit, dan kunnen we bestellen.” 

    Dat heeft ze al uitgezocht en het zit nu voor haar neus (Dave dus)

    Deze opmerking moèst ik gewoon even maken!
    En dan heet het restaurant ook nog La Strange
    Grappig omdat Dave ook een beetje 'strange' is
    Ben wel lekker op gang he zo met mn opmerkingen

    “Er zijn momenten waarop ik er van kan genieten May, maar dat is niet vanavond.” Verbeelde ze zich dat nou of was er weer een flits van duisternis in zijn ogen te zien?"

    Was ik hierbij de enige met een dirty mind? Ik dacht even snel in een flits iets van Mr Grey te herkennen in Dave. Vooral na die duistere blik..
    Ben benieuwd waarom hij zo mysterieus is en mensen zo op afstand houd.. daar moet een reden voor zijn..

    Kudo!
    Snel verder!

    9 jaar geleden
  • katl1

    Ik ben nogal kieskeurig in abo's, maar als je iedere keer dit verhaal weer opzoekt bij bladwijzers, betekent dat wel iets, niet? ;)

    En ja, ik heb soms liever een rustige opbouw dan er te snel in willen vliegen, ik vind de relatie minstens zo belangrijk als, nou ja, de rest. (A)

    SNEL VERDER PLEASE

    9 jaar geleden
  • FearlessFire

    Nou met die drank straks kan het niet zo best aflopen.. oela la

    9 jaar geleden
  • Jokar

    *vreugde dansje*
    dat veel te zacht aardig heb ik weer verkeerd begrepen (facepalm)
    #Doordenkers. ik wordt er blij van dat jij blij wordt van mijn complimentjes (wat een zin)
    het is echt een gevoelig verhaal soms zit ik te denken wat had ik gedaan als ik Dave was (ik verzeker je ik was niet zo brutaal)

    9 jaar geleden
  • F4Nina

    Leuk!!!! snel verder. En Dave ik waarschuw je wel lief zijn voor May of ik stuur ninja;s op je af!

    xD

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen