Foto bij Resistance - 12

@katl1, Schattig? Haha dat is een mooie observatie

@FearlessFire, Haha wat een prachtig spreekwoord, hij is wel toepasselijk op Dave denk ik haha. Hij is wel een beetje een vreemde vogel ja ).

@Assietje, haha ik vind het een interessante theorie, dus je gaat vanzelf mee maken of het klopt of niet. Thx voor de verbetering, ik heb het aangepast!

@magiclove, ben blij dat je het leuk vond om weer bij te lezen. Wel druk met leuke dingen? Ach ja Dave is een beetje vreemd soms.

@Infrared, jij vindt ze ook al schattig, jeetje :p

@greencat245, uitleg over Dave komt vanzelf, nog even geduld haha. Tnx voor de kudo. Hoe ik ze zie qua uiterlijk en looks?

@Girlicious, Dave doet wel vaker gekkere dingen he. Die kant van Dave gaan we nog wel een keer begrijpen, een beetje geduld nog ;). Alles wordt duidelijker :). Hij betaalt niet overal voor, valt wel mee toch? Het diner was op kosten van zijn baas en het diner daarvoor was op kosten van de baas van May zeg maar :P. Hij is ook niet arm hoor, begrijp me niet verkeerd haha. Je moet dat zeker positief opvallen, tenzij je dat niet leuk vind natuurlijk ;).

Ben benieuwd wat jullie van het komende stukje vinden. Veel van jullie hebben volgens mij lang op dit stukje gewacht.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (10)

  • Assietje

    Ik denk voorlopig nog dat ik gelijk heb. Er is niet echt iets duidelijk over geworden namelijk. Maar dat komt vast wel!!
    Eindelijk geeft Dave toe dat hij vreemd doet en niet altijd even aardig is!!

    9 jaar geleden
  • yourfriend

    Omg omg omg zo geweldig! EINDELIJK!
    Ik voel de vlinders gwn in mijn eigen buik! Hahah is dit nog wel gezonf dat ik mij zo in leef??
    Ik vind het toch wel wat hebben als een jongen/ msn je vraagt of hij je mag kussen. Mijn vriend vroeg het ook, dat was mijn eerste kus ♡_♡

    Meneertje sexyness is gwn een echte gentleman die vragen dat soort dingen

    sorry dat ik niet altijd reageert maar je plaats zoveel hoofdstukken, wat heel fijn is hoor, maar ik heb fan niet de tijd om te reageren. Dan denk ik, ik reageer zo wel en dan tegen tijd dat ik tijd heb om te reageren, is er al w3r een nieuw hoofdstuk. Maar ik blijf trouw lezen, beloofd!

    9 jaar geleden
  • Vargas

    Yess, eindelijk ^^
    Ik heb hier zo lang op gewacht :3 Geweldig!!
    Ik zat hier echt van "ieieieiei" ^^
    *ben Valhalla btw*

    9 jaar geleden
  • Infrared

    Dave toch *zucht*
    Super geschreven, wow. Haha. Xx

    9 jaar geleden
  • Girlicious

    Kijk! Now we're talking!!!!
    Eindelijk hun eerste kus!
    Whieeeeehhhhhhhh!!!!!!!!!!!!
    Omg ik moet me inhouden voor ik verander in een enge fangirl.! (yeah)
    Dit was zo lief en perfect geschreven. Ze draaien niet langer om elkaar heen en heben zich eindelijk aan elkaar over gegeven.! Tenminste. Aan de gevoelens voor elkaar!
    GAAAAASSSSSSHHHH!!!!!!!!!!!!!!
    Ik weet net als May voor geen gekkigheid wat ik nog moet zeggen....je hebt me sprakeloos gemaakt mop. Perfecter dan dit kan haast niet..hopelijk komt Dave steeds verder. Eerst de lift,nu haar deur, straks in haar huis (nee niet gelijk voor de seks. Desnoods voor een etentje of een kop koffie...whatever..)
    WHHAAAAAA!!!! OMG OMG OMG!!!!!!
    (fangirlde ik alsnog.. wees niet bang. Tis niet te genezen maar het is ook niet gevaarlijk)

    Kudo!!
    Snel verder!!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen