Foto bij Suspicion - 02

You guys, jullie zijn echt geweldig! :D Al die leuke reacties en geweldig dat ik weer in de top stond, bedankt voor al jullie lieve kudo's en reacties :).

@Assietje, nee geen sorry voor zeggen, ik vind het fantastisch als ik zulke lange berichtjes krijg! Vind het heel leuk om te lezen wat jullie theorieën zijn en het idee van Dave met een vrouw of een overleden vrouw vind ik interessant om te lezen. Je gaat vanzelf lezen of het klopt of niet. Vind het heel leuk om te zien dat je een aantal signs oppikt (en nee er was geen ring dat heb je goed onthouden), juist omdat ik nu zie of mijn trucjes werken of niet haha!

@Infrared, Dave is ook wel een beetje een gentleman. Haha ze zijn op zich wel schattig, maar in hoe ik de karakter voor me zie in hun doen en laten past schattig gewoon niet vrees ik haha.

@katl1, ik vrees dat Dave nog wel meer verwarrend gaat doen dit verhaal, sorry!

@Awilix, haha nou vreemden zijn op zich niet erg, ik verwelkom nieuwe lezers (of reageerders) graag haha! Maar vond het vooral leuk om te weten, omdat ik dan niet het idee heb dat ik iemand kwijt geraakt ben haha.

@girlicious, ben blij dat je het leuk (en intens) vond om te lezen! Was ook de bedoeling haha. Dave is ook wel een beetje irri, hij is met opzet een beetje irri. Kijk mannen moeten niet te makkelijk zijn natuurlijk. En niemand is perfect.. tenminste dat denk ik . De uitleg komt nog, no worries! :) Tnx voor de kudo <3

@greencat245, Heb de zin afgemaakt, haha, sorry (A). Dave heeft last van moodswings I guess.

Tijd voor nieuw stukje, laat me weten wat jullie er van vinden! :D

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • magiclove

    eindelijk eventjes tijd kunnen maken (:
    mijn buitenlands project (wat in België was, ik moest de studenten uit andere landen "opvangen" en samen een soort toneeltje schrijven) en voorstelling aan kinderen zit erop (:
    Het was heel leuk maar vermoeiend
    Nu heb ik de komende weken projectwerk om buitenschoolse activiteiten met medestudenten te geven aan kleuters (:

    Awww arme May toch
    Snel verder! Het waren weer leuke stukken om te lezen (:

    9 jaar geleden
  • Vargas

    Dave was vast bang dat ze uiteindelijk in bed gingen belanden en een kleine "Mayve" krijgen na een paar maanden. ^^

    9 jaar geleden
  • Luckey

    Dit is leuk
    Terug van vakantie en.meteen hele hoop nieuwe deeltjes

    Mr grey 1.5 is postiever nog ;)

    Man die man is vermoeiend!
    Mr ongelooflijk!
    Dat die bazig is nog steeds
    Hij had makkelijk mee na binnen kunnen gaan
    Arme may
    Al die emotie svan mr ongelooflijk!
    Hopelijk krijgt ze snel antwoord
    Snel verder please + kudo

    9 jaar geleden
  • katl1

    Snel verder please!!!!

    Ja sorry, helaas bezit ik de gave niet iedere keer originele reacties te schrijven

    9 jaar geleden
  • Assietje

    Misschien zoen je wel helemaal niet goed, May!! Oké sorry, dat was de eerste gedachte die op kwam in mijn hoofd toen in klaar was met het hoofdstukje. Maar daar kan ik natuurlijk niet over oordelen, dat moet Dave de volgende keer maar zeggen. Maar volgens mij vond hij het wel goed/fijn, want hij glimlachde ook na de zoen (en had dus die donkere blik in zijn ogen). Ow wacht!! Er kwam net een hele vreemde gedacht in mijn hoofd op: Wat nou als Dave haar misbruikt!! En dat hij daarom glimlachde na de zoen, omdat het hem gelukt was om haar "te pakken te krijgen"... Oké, ik zou niet weten hoe ik zou moeten reageren als het ook nog echt zo was!

    Maar May, je moet niet denken dat na jullie eerste date hij ook gelijk achter je aan komt. En gelijk je huis in moet komen ofzoiets, toch? Dat denk ik tenminste. Elke keer een stapje verder. Niet gelijk na "de eerste blik" al met elkaar in bed springen. Dat lijkt me een beeeeetje onlogisch (en ook niet goed (voor de relatie)). Het is namelijk liefde op het eerste gezicht en niet na het eerste bed ofzo... hehexD

    Ik ben alleen bang dat er nu weer een heel deel komt, waarin suspicionness (schrijf je dat zo??) in voorkomt, omdat we eerst een deel hadden recognition, toen denial, toen resistance en nu dus suspicion (als ik het goed onthouden heb). En dit is nog maar het tweede hoofdstuk van dit deel. Dus ik denk dat er nog wel een tijdje argwaan/verwarring ofzoiets blijft...

    Ik ben blij dat mijn lange reacties gewaardeerd worden!! Bij deze dan ook: Alsjewellie!!!!!!
    Ik zelf vind het ook leuk als hints (die ik in een verhaal probeer te verwerken) goed worden op gepakt of dat ze het juist verkeerd opvatten (zoals ik ook al wilde) en dat ze achteraf denken: Hè?? En dan lezen ze terug en dan denken ze: Owjaaaa, natuurlijk!! Of iets in die richting. Dat geeft aan dat mensen (te snel) verwachtingen maken, die eigenlijk helemaal niet kloppen. Dat vind ik zoooo leuk!!

    Maar ik ga nu weer stoppen met typen. Ik moet namelijk weer aan mijn huiswerk(huil)(huil)(huil)

    Voor dat ik echt ga nog even:
    - May, het komt vast wel goed!
    - Ik wil weten wat er nu gaat komen en of Dave nog gaat bellen en of hij zich nog gaat verontschuldigen voor zijn vreemde acties van gisteravond!!!!!!!! (Misschien gaat hij zich wel verontschuldigen voor de kus, en zeggen dat het eigenlijk niet zijn bedoeling was en dat hij het eigenlijk niet wilde. Ohnee hè. Dat gaat hij toch niet doen, hoop ik? Dat zou wel erg erg zijn. Ik ben zo benieuwdddd!! (Maar dat merkte je misschien al))
    - En het was weer een fantastisch stukje!!
    - En beybey!! (dit keer nu echt)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen