Foto bij Suspicion - 03

Jullie reacties waren weer super leuk! :D Ben blij dat jullie zo reageerden! :)

@magiclove, het klinkt wel alsof je met super leuke dingen bezig bent, dus dat is dan een voordeel, toch? Echt heel gaaf! Ben blij dat je het leuke stukken vond!

@Awilix, Mayve, ik vind dat een goede shipnaam, het uitspreken is wat oefenen, maar stiekem bekt het dan best lekker haha.

@Luckey, welkom terug van je vakantie, ik miste je al! Haha hij is inderdaad wel een beetje vermoeiend en bazig ja. Tnx voor je kudo!

@katl1, haha geen probleem, ik vind het allang super leuk dat je reageert, echt waar! :D

@Assietje, wow wat een verhaal om te lezen weer, super leuk! Ik vind het lezen van je theorieën super leuk. Dave die May misbruikt, interessante gedachte. En elke keer een stapje verder is helemaal niet zo'n gekke manier van een relatie opbouwen natuurlijk. Haha liefde na het eerste bed, wat een goede uitspraak. Je hebt goed opgelet wat betreft de hoofdstukken en de argwaan is inderdaad niet zomaar verdwenen. Maar het is een relatief kort hoofdstukje, dus het komt helemaal goed. Haha ja precies lezers op het verkeerde been zetten is super leuk, maar het is ook super leuk om lezers op het goede spoor te zetten en dat ze dan twijfelen of ze niet weer in een trucje trappen. Succes met je huiswerk! Haha je gaat in de loop van komende stukken lezen wat Dave gaat doen. Tnx voor je super lieve reactie!

@Green245, dank je wel!

@girlicious, May is altijd wel een beetje hard to get toch? Ik bedoel ze is wel heel gevoelig voor hem nu, maar toch houdt ze haar achterdocht. Maar ik zal er op letten dat ik daar niet te zwak maak. Haha ik vind het leuk dat je zo nieuwsgierig bent!

Sorry dat het even duurde tot het nieuwe hoofdstukje, maar hier is het dan eindelijk. Ben benieuwd wat jullie er van vinden!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (10)

  • yourfriend

    Nee dat heeft er niks mee te maken! Meneer sexyness heeft geen andere relatie. Het heeft iets met zijn machtspelletjes te maken. Hij heeft het waarschijnlijk helemaal uit gepluisd, dit is iets om haar helemaal gek te maken. Op die manier heeft hij macht over haar. Ze denkt de hele dag aan hem.

    snel verder!!

    9 jaar geleden
  • Jokar

    Dave een vriendin? laat me niet lachen
    die sukkel kan niks krijgen (xD)
    weer leuk stukje Snel Verder
    Kudo PS: Volgens mij is Dave een vampier xD

    9 jaar geleden
  • Assietje

    Omg!! In het begin dacht ik: straks is het 'vriendje' van die vriendin van Peter Dave!!! Dar zou ik echt geweldig vinden!!

    Ik heb nu het vermoeden dat mijn theorie nogal klopt... Vooral nadat je zei: "maar het is ook super leuk om lezers op het goede spoor te zetten en dat ze dan twijfelen of ze niet weer in een trucje trappen."
    Omdat ik volgens mij eerst nogal niet zeker overkwam over mijn theorie. Dit zie ik eigenlijk alleen maar als een bevestiging!! Tralalalala:P

    Maar ik ben wel benieuwd hoe May zal reageren als Dave dat inderdaad bevestigt. Gaat ze dan in huilen uitbarsten?? (En gaat Dave haar dan troosten?) Of gaat ze er niet eens meer naar vragen en is zijn gedrag al bevestiging genoeg? En gaat Dave dan vragen naar wat er is of gaat hij ook juist afstandelijker doen? (Dit zie ik eigenlijk wel gebeuren...) Dan zal er vast een misverstand ontstaan, omdat de theorie van May/Peter uiteindelijk niet lijkt te kloppen, want ja, het moet natuurlijk wel uiteindelijk goed komen...

    9 jaar geleden
  • niazkilam

    Nee joh dave heeft geen vriendin. Hij wilt gewoon niet mee naar binnen, omdat hij waarschijnlijker andere ideeen heeft over seks dan May

    9 jaar geleden
  • katl1

    Ik hoop dat Dave geen vriendin heeft...
    SNEL VERDER PLEASE

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen