Foto bij Suspicion - 04

Bedankt weer voor jullie lieve reacties, leuk om te lezen wat jullie denken over de theorie dat Dave een vriendin heeft :p.

@yourfriend, Meneer sexyness houdt wel een beetje van machtspelletjes dat is waar, maar jeetje je geeft hem wel heel veel credits.

@Green245, hmm, ik denk dat je er naast zit dat die sukkel niets kan krijgen, maar wie ben ik :p

@Assietje, zou wel een ultieme plottwist zijn als Dave het vriendje van de vriendin van Peter zou zijn, maar goed rustig afwachten voor je het weet. Haha, zolang je mij niet verantwoordelijk houdt mag je in alles wat ik zeg lezen wat je wilt, de waarheid komt uiteindelijk in de komende hoofdstukjes boven tafel. Haha dat het uiteindelijk goed moet komen is wel waar, hoewel ik speel met de gedachte om een keer een not happy ending verhaal te schrijven, is dat niet helemaal wat ik hier toe ga passen. We gaan zien wat Mays reactie wordt en nog belangrijker hoe Dave op haar gaat reageren. Ben benieuwd wat je er van vindt!

@niazkilam, heb jij je accountnaam verandert of ben je een nieuwe reageerder? (of herinner ik me je niet en dan schaam ik me kapot nu). In ieder geval welkom! Haha nog meer theorieën over wat Dave wel en niet zou willen. Je gaat er vanzelf achter komen of het klopt! :)

@katl1, we hopen allemaal dat Dave geen vriendin heeft toch?

@Awilix, haha er zijn meerder mensen die de theorie hebben dat Dave zijn handen niet thuis kan houden ja. Ja ik sprak het ook uit als Meejf! Epsich!

@Infrared, Dave is wel echt meneer mysterieus voor jou of niet? Ben blij dat dit nog steeds over komt!

@Girlicious, vind het leuk om te lezen waar je denkt dat het door komt. Het verleden is een interessante theorie. Ennuh niet de fout maken om te denken dat RemcoRalf May versiert heeft, de kaarten lagen totaal anders. May is degene die bepaalt of de kerel mee mag, niet de kerel, laten we maar zeggen, haha. Bedankt voor je kudo!

@3strawberry3, awh dat vind ik super lief! Ik zal mijn best doen je niet meer te lang in spanning te houden!

@Keya, haha, gelijk een punt achter de relatie zeggen hup, heerlijke tactiek!


Een wat kort hoofdstukje deze keer, sorry, maar anders zit er geen logisch einde in het hoofdstuk haha, heb onderaan in de spoiler wel een klein voorproefje van het volgende hoofdstuk geplakt, dus ben benieuwd of jullie het wat vinden :). Laat me weten of jullie graag vaker zo'n voorproefje willen, da kan ik dat voortaan toe gaan voegen! :) Let me know what you guys think! :D

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (10)

  • Jokar

    straks heeft die sukkel serieus een vriendin *FailFish*
    ik blijf erbij dat Peter de ware is voor may :P
    trouwens jij weet wel beter jij bent de schrijver jij beslist alles.
    Kudo en snel verder!

    9 jaar geleden
  • magiclove

    het is zeker leuk maar wel vermoeiend ;p
    weer 2 super hoofdstukken!
    Haha en dan vliegt May voor niks uit ;p stel je voor, maar Dave doet wel raar (of hij is gewoon raar) ;p
    snel verder

    9 jaar geleden
  • Vargas

    Ojee, straks gilt May het hele restaurant bij elkaar als ze hem er mee confronteert. En als het uitgepraat is duiken ze het bed in, gezien ze dan al hun frustraties kwijt zijn.
    Nouja, dat zal nog wel een beetje te vroeg zijn.

    9 jaar geleden
  • katl1

    Oké, met die spoiler maak je het best wel spannend!
    SNEL VERDER PLEASE

    9 jaar geleden
  • Aslansdaughter

    Nee may hij heeft geen vriendin hij is gewoon raar. Doe alsjeblieft niks doms want je wilt hem volgens mij niet boos hebben.
    Snel verder please

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen