A R I A N N A       J U L I E       A C K E R
''Strong woman wear pain like high heels. No matter how it hurts, all you see is the beauty of it.''









• Naam Arianna — Walesche — Zilver
Julie — Engels — Geboren in juli.
Acker — Engels — Van de eikenboom
— Vaak genoeg wordt ze Ari genoemd


• Soort
Ze is een vampier. Ongeveer twee jaar al een vampier.


• Leeftijd
Ze is eenentwintig jaar oud en geboren in juli. Dit geeft haar het sterrenbeeld van een leeuw.



Be that strong womad that everyone knew would make it trough the worst, be that fearless woman, the one who would dare to do anything, be that independent woman who didn't need a man; be that woman who never backed down.



• Uiterlijk
[FC: Crystal Reed] Arianna heeft lange, bruine lokken. Deze lokken dragen lichte krul met zich mee, al ze het soms stijlt. Soms heeft ze het in een staart, maar meestal hangen ze gewoon los over haar schouders.
Ze is niet heel erg lang, integendeel. Arianna is 1 meter en 66 centimeter lang. En op een of andere manier irriteert dit haar wel. Aangezien iedereen op haar neerkijkt. En om langer te zijn draagt Arianna eigenlijk bijna altijd wel hakken.
Haar ogen hebben een bruin, groene kleur en al deze je erg kil aan kunnen kijken. Al ze meestal vrolijk staan met een twinkeling erin. Om deze ogen zitten donkere, lange wimpers. Arianna haar lippen hebben een zacht roze kleur, met een rodige tint erbij. Haar huid is licht, en wordt ook niet zo snel bruin.
Qua make-up doet ze altijd mascara op en ook een donkere lippenstift zoals rood.
Het liefste draagt ze een skinnyjeans met een basic shirt en een lerenjack, maar zo nu en dan doet ze ook wel iets anders aan.


• Innerlijk

— Zelfverzekerd • Als er iemand zeker van zich zelf is dan is Arianna een van de groep personen. Ze weet wie ze is en vindt dat ze zich daar niet voor hoef te schamen. Arianna weet verder ook wat ze wil en zal het woord 'twijfelen' niet zo snel terug vinden in haar hoofd. Onzeker, vindt zij ook niet zo snel in haar woordenboek. Deze eigenschap geeft haar ook wel wat arrogantie.
— Gul • Arianna gunt anderen veel en is hierdoor erg gul. Hoe hard ze ook is en er uit mag zien, ze vindt dat iedereen een gelukkig leven verdient en dat iedereen sowieso een scholing, een huis en eten en drinken moeten hebben.
— Loyaal • Als vriendin kun je Arianna heel goed hebben, gezien ze nooit en ten nimmer een van haar vrienden zal verraden of ook maar ontrouw zijn. Ze kan er ook niet tegen als andere mensen dit doen en als een van haar vrienden dit richting haar doet is ze erg gekwetst en zal je meteen een vijand hebben.
— Ambitieus • Arianna zal hoe dan ook altijd haar doel moeten en willen bereiken en doet er vaak ook heel erg veel voor, zelfs al moet ze dingen doen die ze zelf niet leuk vindt of waar ze zelfs bang voor is. Wanneer ze haar doel niet bereikt zal Arianna het meteen een tijdverspillend iets vinden en kijkt niet meer naar het ding om en zal verder gaan met een ander doel zoeken.
— Eigenwijs • Zoals je al hebt kunnen zien is Arianna een kortaf persoon en dit is ook met haar mening. Hij veranderd niet snel en ze zal vaak genoeg tegen argumenten hebben tegen die van jou. Ze denkt namelijk dat zij het goed heeft en hierdoor laat ze haar mening niet snel veranderen. Je moet erg veel voor Arianna betekenen als je haar mening doet kunnen veranderen, al is het maar lichtelijk.
— Pretentieus • Deze eigenschap staat voornamelijke bekent als arrogantie. Deze eigenschap is in combinatie met haar zelfverzekerdheid. Arianna heeft vaak het gevoel alsof zij een van de besten is en hierdoor schept ze zo nu en dan wel eens op. Dit doet ze nooit expres, maar het maakt haar wel vals. Door deze eigenschap is het net alsof zij vindt dat ze boven de rest staat zoals vermeld en in feitelijke zinnen is dit eigenlijk ook wel zo.
— Overheersend • Zo nu en dan is Arianna nogal bazig over anderen en dit is bijna altijd wel onopgemerkt. Ergens geeft dit haar een sterk aanzien, maar vaak genoeg laat het zien dat ze vol van zich zelf is.
— Snel geërgerd • Wanneer mensen aldoor aan haar kop zeuren, irritant doen of een grote bek tegen haar hebben raakt Arianna nogal snel geërgerd. Hierdoor kun je een grote hoeveelheid scheldwoorden naar je hoofd geslingerd krijgen of ze zal je even negeren voordat ze haar zelfcontrole verliest.


• Geschiedenis
Op een zomerse avond in juli is Arianna geboren met twee broers, Nicolas en Riley. De drieling groeide een fijn en goed leventje op in New Orleans, ver weg van de plek waar ze nu wonen.
Zes jaar geleden zijn haar ouders door een bovennatuurlijk wezen op gruwelijke wijze vermoord. Gezien ze nog niet volwassen waren werden ze naar hun oom en tante gestuurd. Naar een plek genaamd Mystic Falls. Uiteindelijk zijn Nicolas', Riley's en Arianna's oom en tante verhuisd. Met de erfenis van hun ouders hebben ze het huis overgekocht en wonen ze er nu nog.
Twee jaar geleden is Arianna gebeten door een vampier en is ze er uiteindelijk zelf een geworden. Met dit heeft ze zo nu en dan nog moeite, maar het lukt haar eigenlijk ook wel enigszins. Arianna heeft moeite met het accepteren, ook na die twee jaren.



Evil isn't born, it's made and so is good. So people aren't born evil or good, because they are made like that. And you can be angry on them for that, or on yourself, because you might be the one who made someone like that.



• Relaties



• Extra
x

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen