Foto bij Suspicion - 05

Geweldig weer al jullie reacties! Ik heb echt genoten :) Ik geloof dat de spoiler goed bevallen was, dus die hou ik er in :).

@Green245, Peter de ware voor May? Nee, nee echt niet, sorry haha. Ik beslis niet alles als schrijver, als je lezers een bepaalde kant echt niet willen, houd je daar onbewust echt wel rekening mee. Lezers hebben meer invloed dan je op het eerste gezicht zou denken.

@magicloev, dank je wel! Haha zou wat zijn als May voor niets uit vliegt, we gaan het mee maken!

@Awilix, haha duiken ze het bed in, das inderdaad wel vroeg. Maar zeg nooit nooit laten we maar zeggen.

@katl1, ben blij dat je spoiler je beviel! :)

@xALIENx, haha Dave is misschien geen goed persoon om boos te worden, maar denk je niet dat hij een boze May een beetje verdient? May moet natuurlijk zich niet te makkelijk overgeven aan Dave

@girlicious, oef wat een overtuiging dat hij geen vriendin heeft, ben benieuwd of je gelijk hebt. Oké dat weet ik eigenlijk al, maar dat kan ik natuurlijk niet zeggen. Het is zeker een aparte man, dat is absoluut waar. Haha de Dave-May zoen is ook absoluut vreemdgaan, tenminste dat zou ik zeggen. Ben blij dat je spoiler beviel en ik hoor graag als je vindt dat de spoiler wel teveel weg gaf. Dank je weer voor je kudo!

@Assietje, wow, weer een epische reactie dank je wel! Ben blij dat je de spoiler interessant vond haha. Haha vind het leuk als je zo enthousiast reageert, maakt het voor mij echt super leuk om te blijven schrijven en potsen! Haha Dave die May een bitchclap geeft is inderdaad een interessante variant, je gaat hieronder lezen wat er gaat gebeuren.

@niazkilam, wat leuk dat je nu dan wel reageert, echt super leuk! Dank je wel! Ben blij dat je het leuk vindt :)

@yourfriend, nee meneer sexyness moet geen stereotype worden. Ik probeer stereotypes in mijn verhaal altijd te vermijden, maar als je er stiekem één gevonden hebt let me know. Ja ik doe ook echt mijn best om vaak te posten, vind het zelf ook altijd heel arelaxed als je zelf heel lang op een volgend stukje moet wachten, daarbij heb ik al twee verhalen op pauze staan op Q en twee lijkt me ook wel genoeg haha. Een sterke man die geslagen wordt door een vrouw ja? Je gaat hier onder lezen of dat gebeurd of niet :)

@3strawberry3, hoop dat je niet te lang hoefde te wachten! :)

Jullie reacties waren weer geweldig, echt super leuk om te lezen! Tijd voor een nieuw stukje nu, dus ben benieuwd wat jullie ervan vinden! :)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • magiclove

    snel verder!!
    Komaan Dave, ren haar achterna als je een echte man bent!
    Wow je laat ons wel allemaal in spanning wachten ;p

    9 jaar geleden
  • Aslansdaughter

    Ja oke hij verdient het wel maar doe nou niets waar je spijt van gaat krijgen drama queen. Snel verder!!!!

    9 jaar geleden
  • niazkilam

    Leuk stukje! Ben nu wel heel benieuwd of Dave achter May aangaat!

    9 jaar geleden
  • Infrared

    May is wel een goede dramaqueen hahahaha.
    Dave, beter ren je achter haar aan en ga je op je knieën. Oké, oops dat is iets té.
    Super hoofdstukjee <3

    9 jaar geleden
  • Assietje

    Omg!! Ik lees gewoonlijk elk berichtje (aan het begin van het hoofdstuk) dat je terugstuurt naar iedereen, maar nadat ik bij mijne was aanbeland, kon ik niet meer wachten en MOEST ik het gewoon het hoofdstukje zelf lezen. Nu heb ik de andere berichtjes eigenlijk nog steeds niet gelezen...

    Maar dit stukje is zoooooooooooooo geweldig!! Ik heb nu alleen het vermoeden dat May nu aan het overdrijven is en overal iets achter zoekt. (Niet dat ik dat niet (zou) doe(n).) Maar ik wil nu eigenlijk wel weten waaróm Dave rustiger aan wil doen. Maar May loopt natuurlijk weer het koffietentje uit waardoor we er voorlopig nog niet achter komen. Mwehehhhh!!(huil)

    Dit spanning is echt enorm goed opgebouwd. Als iedereen nu niet van spanning en nieuwsgierigheid op zijn stoel zit te springen weet ik het ook niet meer.

    En naar aanleiding van de spoiler heb ik het gevoel dat Dave achter haar aan gaat komen... Laat hij haar dat alsjeblieft doen!! Ze kunnen nu niet meer zonder elkaar. Dat hebben ze beiden duidelijk laten merken (al hoewel; Dave niet altijd even veel). Maar alsjeblieft ga verder!!
    Ik weet zeker dat die tranen in de spoiler ook van verdriet waren of van pijn doordat haar hart nu is gebroken.

    Ik ben eigenlijk wel bang voor het feit dat May zei dat hij terug moest gaan naar zijn vriendin. Daar is hij vast niet zo blij mee. Misschien komt Dave daarom ook niet achter haar aan en slaat die spoiler op het feit dat ze met haar vriendin of Peter in gesprek was. Maar waarom dan dat ze 'niet alléén woede voelt'. Dat zou betekenen dat iemand haar een reden geeft om niet zich ellendig te gaan voelen door woede.

    Oké ik ga nu inderdaad overal iets achter zoeken, misschien moet ik maar gewoon het volgende hoofdstukje afwachten...
    Bey!!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen