Foto bij Suspicion - 06

Geweldig jullie reacties weer! :D

@magiclove, sorry voor de vele spanning waarin ik jullie laat wachten. Ik was dondersdruk haha. Dave doet niet aan rennen gok ik zo.

@xALIENx, haha May is wel een beetje een dramaqueen ja. Dus de kans dat ze iets gaat doen waar ze spijt van krijgt is wel degelijk aanwezig helaas.

@nizakilam, je gaat hieronder lezen of Dave wel of niet achter haar aan komt. haha

@Infrared, ja dat is ze inderdaad haha. Maar ze voelt zich ook belazerd nu natuurlijk, aangezien ze eerst afstand van hem wilde houden en uiteindelijk toegaf en nu is hij weer een lul.

@Assietje, haha ben blij dat ik de spanning zo goed voor je op kan bouwen. Leuk om te lezen dat je altijd alle berichtjes boven in leest! Hehe May is ook wel een beetje achterdochtig ja. Nou ja zoals ik zei het hoofdstukje is maar 10 deeltjes, dus binnen die 10 deeltjes moet bekend zijn waarom zijn gedrag zo is hehe. Ik ben blij om te lezen dat de spanning goed opgebouwd is haha. En net als het vorige stukje, ga je ook deze keer in het komende stukje lezen of Dave achter haar aan komt of niet. De spoiler wordt duidelijk haha! :)

@girlicious, Dave heeft wat moeite met het precies vertellen van de waarheid zoals hij zelf al aan geeft. Als dat inderdaad de enige reden was had hij dat prima eerder kunnen vertellen haha. He Dave is ook wel een beetje irritant. Hmm bang om verliefd te worden, nou ja het antwoord of dat waar is, daar moet je nog eventjes opwachten vrees ik. Bedankt weer voor je lieve reacties! <3

@katl1, ja dat was inderdaad beter geweest, maar May is wel een beetje koppig natuurlijk, dus gelijk toegeven is ook niet helemaal haar ding, haha.

@Green245, Dank je wel! Al van idee verandert ja? Wat dan?

Sorry het heeft weer even geduurd, mijn excuses. Maar nu toch een stukje, ben benieuwd wat jullie vinden!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (9)

  • Assietje

    OMG!! Sorry dat ik nog geen reactie geplaatst had, maar ik had het nogal druk met school en had niet eens de tijd om het hoofdstukje te lezen!! Ik moet echt nog heel veel doen... Maar ik had me voorgenomen om een pauze te nemen en straks verder te gaan, dus ben nu eindelijk toch je hoofdstukje gaan lezen. En dat terwijl er al een nieuw hoofdstukje is!!

    Ik vind het echt weer een enorm leuk stukje. Al die gevoelens die je zo goed omschrijft!! Het lijkt haast of je het zelf ook mee gemaakt hebt...
    Mij zou dat echt alleen lukken als ik het zelf ook meegemaakt heb denk ik...

    Oké, nu naar het volgende hoofdstukje!!

    9 jaar geleden
  • Vargas

    Awh, ik vind dit zo zielig voor hen beide O:
    *Make up sex, make up sex, it's time for make up sex* hihihi.

    9 jaar geleden
  • yourfriend

    Whoehahaha de spoiler doet me weer denken aan mijn vorige reactie!! May gaat meneer sexyness slaan!!!

    Natuurlijk zit Dave daar, natuurlijk kan hij haar niet zomaar latrn gaan hij heeft nog wat zaakjes af te handelen!!!

    Ik zou ook nog wel eens een stukje uit meneer sexyness perspectief willen, dan zsnappen we hem misschien wat beter want tot nu toe is hij nog steeds een groot mysterie!

    9 jaar geleden
  • katl1

    Hoe lief van Dave, checken of ze wel veilig thuis komt (A)
    Nee, serieus May, gewoon even naar hem luisteren nu!
    SNEL VERDER

    9 jaar geleden
  • Girlicious

    Had Dave haar geen lift kunnen geven?
    Eerst dacht ik: natuurlijk gaat Dave niet achter haar aan. Mensen moeten moeite voor hem doen, niet andersom. Maar toch had ik een voorgevoel dat hij alsnog kwam buurten
    Ben benieuwd wat zijn uitleg is. May is nu niet in de stemming voor een gesprek denk ik zo...
    Ik ben nog steeds erg nieuwsgierig naar de reden dat Dave zo afstandelijk en raar doet met die moodswings.
    Vertel het gewoon Dave. Het zal je imago vast niet schaden en dan weet May ook waar ze aan toe is...

    Kudo!
    Snel verder!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen