Foto bij Suspicion - 07

Dank jullie wel weer voor jullie super lieve reacties! :D

@Awilix, het is ook wel een beetje zielig. Haha make-up seks? Ik vrees dat ik je daar niet blij mee kan maken nog, sorry..

@yourfriend, haha je gaat hieronder lezen of ze hem gaan slaan of niet, ben benieuwd wat je er van vindt in ieder geval! Hmm een stukje uit mr sexyness, daar ga ik over nadenken. De komende 10 stukjes wordt dat hem in ieder geval niet, maar wie weet daarna.

@katl1, haha Dave is ook wel charmant denk je niet haha. May gaat vanzelf naar hem luisteren, als ze er klaar voor is haha.

@girlicious, Nou ja in theorie had Dave dat kunnen doen, maar ja May was al weg dus dat werd wel heel lastig natuurlijk. May was veel te koppig om te wachten of ze met Dave mee kon, sterker nog ze wou juist zonder Dave weg haha. Dave houdt er wel van als moeite voor hem doen, maar hij is niet onmenselijk. Hij heeft echt wel een klein oogje op May, maar dat wordt hieronder wel iets meer duidelijk denk ik. Dave gaat het ook echt wel vertellen, maar eerlijk is eerlijk, wat hij gaat vertellen is ook echt niet voor in een koffietentje haha. Nog een paar stukjes geduld. Bedankt weer voor je lieve reactie <3

@Infrared, haha May vindt het niet zo schattig, die vindt het momenteel vooral irritant. Dave moet niet echt doodgaan van de kou, dan heeft hij voor niets gewacht en horen jullie nog niet waarom hij zo raar doet.

@Luckey, haha vakantie is wel relaxed ja, maar als je geen school hebt, zie je ook niet hoe relaxed vakantie is. Hoofdpijn is niet helemaal zijn bedoeling gok ik zo. Haha, rare gedachten ja? Deel die met me, ik ben benieuwd!

@Green245, haha woede aanvallen zijn soms wel terecht. Hehe het potentiële gevecht zie je hieronder.

@Keya, Dave gaat wel eerlijk tegen haar zijn, maar dan moet May hem natuurlijk wel de kans geven, anders gaat dat wel een beetje lastig.


Super lief jullie reacties weer! Ik vind het leuk om te zien hoe jullie reageren op de personages, heel fijn om te zien dat ik geen perfecte personages neer gezet hebt. Heb een hekel aan perfecte personages haha. Ben benieuwd wat jullie van onderstaande stuk vinden.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (11)

  • Jokar

    2 woorden FREAKING GOED!
    EN NU GA JIJ SNEL VERDER! ;)
    prachtig geschreven alleen die glimlach was een beetje egoïstisch xD
    KUDO
    EN SNEL VERDER JIJ!

    9 jaar geleden
  • Luckey

    I swear!!!!
    Die man is vermoeiend!!!
    Nu ze over de toeren is komt die wel binnnen
    Als ze het vraagt wilt meneertje perfect niet!!
    Dat may het vol houd met die man!
    Ze heeft wel 1 doel bereikt dat die in de huis is
    Nu wel ik wel een HELE GOEDE REDEN! van meneer horen hoe het nu wel zit!!
    Want nu is die weer zacht aardige Dave

    Als je wilt weten wat dacht bij vorige hoe mr grey is het begin was in de boeken xP
    Snel verder please

    9 jaar geleden
  • katl1

    Dave kan soms zo cute zijn, en soms juist net niet...
    Echt, met die spoilers van je, je doet ons naar een nieuw deeltje snakken en dan moeten we elke keer veel te lang wachten voor het vervolg
    SNEL VERDER PLEASE

    9 jaar geleden
  • F4Nina

    Pff, Oh Dave toch wat ben je toch lief!! en May luister naar hem alsjeblieft! hij is niet zo slecht als je denkt.

    Geweldig leuk stukje ! Kudo van mij!

    9 jaar geleden
  • Assietje

    Ow en ik moet toch wel vertellen dat ik het heeeeeel lief van Dave vond dat hij haar (zijn toekomstige vrouw... hèhè) probeerde te troosten:$

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen