Foto bij || Impress 2.

Ellie Louise Green

Er komt een foto in beeld van een jongen. Het is een beetje een mislukte selfie, maar ik denk dat de foto die Lauren net heeft gestuurd, nog erger is. De jongen heeft kort, bruin haar, en blauwe ogen. Een mooie combinatie dus. Onderaan zijn foto staat zo'n balkje zoals je bij snapchat ook hebt.
Hi Ellie (:
Ik kijk Lauren vragend aan. "Hoe weet hij mijn naam?" Lauren lacht even. "Die had ik onderaan jouw foto gezet. Eigenlijk staat de naam van degene van wie het account is bij de foto, dus dat betekent dat hij écht naar de foto heeft gekeken." Ze kijkt me met een geheimzinnige blik aan. "Wat wil je daarmee zeggen?" vraag ik onnozel. Die logica van Lauren is soms echt niet te begrijpen. Het kan ook aan mij liggen trouwens, ik ben niet iemand die hints snel doorheeft.
Lauren haalt haar schouders op. "Ik wil alleen maar zeggen dat als er nu al zo'n leuke jongen reageert binnen één minuut, hoeveel reacties ga je dan wel niet krijgen?"
"Dit is gewoon beginnersgeluk", mompel ik. "En wat moet ik hier mee? Wie weet wonen alle mensen die reageren wel aan de andere kant van de wereld. Bovendien ben ik niet op zoek naar een relatie." Lauren slaakt een zucht. "Je moet iets terug sturen, natuurlijk. En dat je via Fling een relatie moet zoeken, heb ik nooit gezegd!" Ik kijk nog even kort naar de foto. Hij ziet er niet verkeerd uit. Die openingszin staat me alleen niet aan. "Hi Ellie (:"? Nou, daarmee zorg je er echt voor dat mensen hierop gaan reageren. Niet dus. Ik reageer niet op van die standaard, saaie berichten. Wat moet ik daarmee? Dan loopt het gesprek na een paar minuten toch dood.
"Dit lijkt me echt niks. Ik weet zijn naam niet eens." zeg ik uiteindelijk. "Niet zo snel oordelen", zegt Lauren streng. "En hij heet Jason, dat staat bovenaan de chat." Ze wijst even naar de plek waar, inderdaad, de naam Jason staat.
Ondertussen probeer ik te bedenken wat ik terug zal sturen. Ik kan natuurlijk ook gewoon 'hoi' terug sturen, maar dat slaat nergens op. 'Hoe gaat het?' is ook zo'n standaard vraag.
"Help me dan eens, Laur. Wat moet ik terug sturen? Ik wil niet van die saaie gesprekken." zucht ik. Lauren kijkt even bedenkelijk, en dan klaart haar gezicht helemaal op. Ze krijgt een grijns op haar gezicht, en haar ogen beginnen te twinkelen.
"Dan zorg je ervoor dat het spannend blijft. Je weet wel, de ander uitdagen." Zodra ik die woorden hoor, schud ik resoluut mijn hoofd. "Je weet dat ik dat niet ga doen. Ik zou wel gek zijn als ik naaktfoto's ga sturen naar vreemde mensen."
"Ik zeg toch ook niet dat jij naaktfoto's moet gaan sturen? Ik bedoel dat je gewoon een beetje moet flirten. Dat kan nooit kwaad." legt Lauren uit. "Allemaal leuk en aardig, maar dan ben ík straks degene die een naaktfoto toegestuurd krijg. Daar zit ik ook niet op te wachten." reageer ik meteen. Lauren maakt even een bedenkelijk geluidje. "Ik zou het niet erg vinden. Nou ja, wel als het van een vieze, oude man is. Probeer het nou maar gewoon eens uit. Geef je mobiel eens."
Met tegenzin geef ik mijn mobiel. Ik kan al wel raden wat ze gaat doen. Fling downloaden. Ik wens haar veel succes daarmee, want ze weet mijn Apple wachtwoord niet.
"Maar eh... Je weet net zo goed als ik dat ik echt niet kan flirten." voeg ik nog toe. Lauren kijkt op van mijn mobiel, en trekt haar wenkbrauwen op. "Laat me niet lachen. Wat een slecht excuus", zucht ze. "De keren dat ik met jou ben uit geweest, wat best vaak is, heb je iedere keer toch wel een paar mensen weten te scoren."
"Dat was gewoon voor de lol." protesteer ik. "Nou en? Dit is ook voor de lol", zegt Lauren. Ze kijkt nog even naar mijn mobiel, en krijgt dan weer een grote glimlach op haar gezicht. "Gelukt. Nou, maak snel een account aan, en stuur een foto."
Verbaasd kijk ik Lauren aan. "Je weet mijn wachtwoord toch helemaal niet?"
"Lieve schat, je kan tegenwoordig ook apps downloaden met je vingerafdruk." grijnst ze. Ze overhandigt mij mijn mobiel weer, en onder dwang van Lauren maak ik een account aan.

×××

Hi guys! Sorry ik was helemaal vergeten om te activeren dus daarom activeer ik om bijna 2 uur 's nachts lol.
Hope you like it!
Lots of love, x

Reageer (4)

  • LoveIron


    Oh super leuk! Is het een echte app?
    Maar dat by the way, snel verder!

    9 jaar geleden
  • lUcOzAdE

    Jullie hebben een abo erbij! X

    9 jaar geleden
  • Tuena

    I want more haha je schrijft echt goed :)

    9 jaar geleden
  • Tahani

    Nice! ^^

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen