Foto bij || Impress 3.

Ellie Louise Green


De rest van de dag heeft Lauren me niet met rust gelaten. Ik moest en zou een foto maken van mezelf en sturen. Toen ze me eindelijk zover had gekregen, en ik een foto had gemaakt waar ik best normaal op stond, was ze nog niet tevreden. Het was een foto waarbij ik glimlachend in de camera keek. Niks bijzonders dus. Dat was voor Lauren dus het grote probleem. "Je moet geen doodnormale foto sturen. De foto moet juist iets speciaals hebben, waardoor mensen erop gaan reageren." Ik had zuchtend gevraagd wat voor een foto ik dan wél moest sturen, en daarop kreeg ik een nogal voorspelbaar antwoord op. Zoals ze mij al eerder had gezegd, ik moest een uitdagende foto sturen. Ik had nog geprobeerd te protesteren, en haar op een ander idee te brengen, maar het was onbegonnen werk. Met de aanwijzingen van Lauren had ik een foto gemaakt, en verstuurd. Op zich was de foto best oké, het leek niet alsof ik mijn best had gedaan om er uitdagend uit te zien. Toen ik naar school ging vanochtend was dat ook niet echt mijn plan geweest. Ik heb bijna geen make-up op vandaag. Ook mijn kledingkeuze was niet bepaald geweldig. Ik had gewoon het eerste wat ik tegenkwam gepakt en aangetrokken.

"Ian?" roep ik zodra ik de voordeur open. Ian is mijn oudere broer van twintig. Ja, hij woont nog thuis. Hij heeft zijn diploma gehaald toen hij negentien was, en nu heeft hij een tussenjaar. Zogenaamd om geld te verdienen voor zijn studie, maar van dat werken komt niet zoveel terecht. Hij heeft het ene baantje na het andere, maar niks vindt hij leuk genoeg om mee door te gaan. Of het verdient te weinig. Zijn eisen zijn erg hoog wat dat betreft. Ik vind het wel fijn dat mijn broer zoveel thuis is. Hij is echt mijn beste vriend, en mijn beschermengel. Er zijn momenten dat ik me irriteer aan dat beschermende gedrag, maar meestal vind ik het wel lief.
Helaas krijg ik geen antwoord terug, wat betekent dat hij niet thuis is. Of hij is te lui om te antwoorden, het zijn allebei veel voorkomende situaties.
Ik maak snel een kopje thee voor mezelf, en ga daarna op de bank zitten. Ik kijk even of ik nog wat berichten heb gekregen in die korte tijd dat ik naar huis ben gefietst. Verklaar me voor gek, maar meestal krijg ik in zo'n korte tijd echt een aantal berichten. Vaak alleen van Lauren, maar dat doet er niet toe. Het gaat om het gevoel dat je krijgt als je ziet dat je nieuwe berichten hebt.
Mijn aandacht gaat daarentegen deze keer niet uit naar Whatsapp, maar naar Fling. Ik zie een rondje staan met daarin een '5'. Wauw, al 5 reacties. Eigenlijk had ik mezelf voorgenomen om Fling gewoon niet te gebruiken, maar ik kan het niet laten om even te kijken.
Ik klink random op één reactie, en ik krijg een grote frons op mijn gezicht als ik de naam zie. Jason

Dit moet een speciale betekenis hebben. Ik kreeg net ook al een fling van je, maar dan stuurde je die via een ander account.


Is dit serieus dezelfde Jason? Van al die mensen die fling gebruiken, wordt uitgerekend mijn foto naar dezelfde persoon gestuurd? Wat heb ik toch weer een geluk. Niet dus. Zeker niet als ik zo'n raar berichtje krijg waar ik echt totaal niks mee kan. Ik denk terug aan Lauren's woorden, en probeer de knop in mijn hoofd om te zetten. Ik moet iets leuks reageren.

Ik dacht al dat jij het was. Ik wist niet wat ik terug moest sturen net, sorry. (:

Dat zou ik ook hebben als ik zo'n knapperd op mijn scherm zag. (;

Hoe kan het dan dat jij nu wel weet wat je terug moet sturen?


Eigenlijk heb ik helemaal geen zin meer in dit gesprek, maar ik speel het maar even mee. Die jongen is zo te horen erg vol van zichzelf, en daar zit ik echt niet op te wachten. Maar ja, ik verveel me toch, dus waarom zou ik niet zo terug doen? Dit kan nog wel eens een leuk gesprek gaan worden.

×××

Hiya! Het kan wat langer duren met de hoofdstukjes omdat ik (LouTeasdale aka Kim) examens heb en dus niet super veel tijd heb maar goed.
Voor iedereen die ook examens heeft, super veel succes, you can do it! (:
Anyway, hope you liked this chapter haha!
Lots of love, xx

Reageer (2)

  • LoveIron


    Haha, geweldig!
    Kudo en abo,..
    Ik vind het echt heel erg origineel! Echt superleuk!

    9 jaar geleden
  • Tahani

    Examens. I know the struggles. Succes!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen