Foto bij Suspicion - 08

Wat waren jullie reacties weer leuk! :D

@Green245, welke glimlach was een beetje egoïstisch? Dank je voor je complimentjes en de kudo!

@Luckey, haha Dave is niet onmenselijk. Hij gaat haar toch niet in tranen laten staan en dan gewoon weg lopen haha. Maar er komen wel goede redenen, uiteindelijk wordt alles uitgelegd.

@katl1, haha sorry voor de nieuwsgierig makende spoilers.

@Keya, haha af en toe is hij wel lief he. Dank je voor de kudo!

@Assietje, Dave is ook wel lief soms, super lief dat je zo uitgebreid op beiden hoofdstukjes reageerde trouwens! haha wel leuk om te zien dat mijn spoilers zoveel effect op je hebben haha. Je kan hieronder lezen waar de spoiler in de tekst staat, maar je hebt gelijk er komt nog een deeltje 8 en een deeltje 9 voor dat we klaar zijn. Dank je voor je lieve reactie weer!

@Awilix, haha ooit gaan ze wel het bed in duiken, maar dat gaat nog wel even duren, sorry. Haha jaa hij is wel binnen ja, het duurde even maar dan heb je wel wat.

@niazkilam, hij kan wel lief zijn, soms..

@girlicious, jij had goed opgelet, eerlijk is eerlijk. Hij kon ook niet naar binnen, maar de situatie waarin ze nu zitten is natuurlijk heel anders dan de keren ervoor, dus het is niet precies hetzelfde. Haha ik ben het wel met je eens dat de imperfecties de mens perfect maken. Haha een fiftyshades quote, epic. Je gaat er vanzelf achter komen of je gelijk hebt haha.

@Swag24, gemeen, ik? Haha!

@yourfriend, jaa je had gelijk dat ze hem zou slaan haha. Nog even geduld en dan zul je horen wat er nog meer speelt.


Sorry dat het even geduurd heeft, ik was oneindig stuk. Maar nu wel een stukje, ik hou jullie nog even in spanning. Let me know what you think!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (12)

  • Assietje

    Nu ik dit stukje nog een keer overlees, merk ik iets anders op: 'Het is eerlijk waar dat ik niets wilde overhaasten, maar er speelt zeker meer dan alleen dat.'
    Je zou dit stukje kunnen lezen alsof hij niets wilde overhaasten, maar er toch zeker meer speelde dan dat en dat hij haar toch wel heel erg leuk vond... Oké, waarschijnlijk leg ik het nu heel onduidelijk uit...

    8 jaar geleden
  • Vargas

    Ik ben zo benieuwd wat hij haar gaat vertellen. Al heb ik al wel een idee wat het kan zijn. No spoilers (:

    Oh, voor ik het weer vergeet. It's me, Awilix/Valhalla:D

    8 jaar geleden
  • magiclove

    snel verder!!!!
    ik ben echt nieuwsgierig!

    8 jaar geleden
  • Aslansdaughter

    Grrr ik wil het weten!!!!!!!
    May je krijgt het morgen te horen!!!!!
    Snel verder jij!!!

    8 jaar geleden
  • niazkilam

    Oooohh, ik ben benieuwd!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen