Foto bij Suspicion - 10

Nou het heeft geholpen, jullie hebben me overtuigd. Daarom het tweede stukje van vandaag en eindelijk de onthulling!

@magiclove, ja bijna bijna, het komt nu wel erg dichtbij. Nog heel even geduld.

@girlicious, ik ben helemaaaaal niet gemeen. Haha mij dwingen, nou ik geef toe je was aardig op weg met je chocolate chip cookie dreigement (die wil ik nu wel trouwens). Ik zal mijn mond er over houden haha. Ik ben blij dat je me niet haat, dan zou ik wel moeten huilen. Bedankt voor je kudo!

@Luckey, haha natuurlijk geeft Dave een goede uitleg. May kan dat best aan, een beetje zweten is goed voor May. Haha ik ben benieuwd wat je er van vindt!

@Green245, nee een spoiler moet niet verklappen wat het doel van het volgende hoofdstuk is. De spoiler moet nieuwsgierig maken en dat is volgens mij wel gelukt ;)

@Assietje, haha May is ook wel een beetje zielig. Een goede vriendin als afleiding was wel goed geweest, maar ze wist natuurlijk niet hoe laat Dave precies zou komen. Je gaat hieronder lezen of je gelijk had of niet. Lief dat je nog een keer reageerde op het volgende hoofdstukje, je hebt goed opgelet daar weer!

Nou daar komt het dan, de grote onthulling. Laat me weten wat jullie vinden haha! Het is het einde van het hoofdstukje trouwens. Hebben jullie al enig idee wat de titel van het volgende hoofdstuk gaat worden?

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (10)

  • Assietje

    Wowie. Dit had ik niet aan zien komen. Maar misschien kwam dat doordat ik nog niet wist wat het betekende en dat het überhaupt bestond...
    Alleen May, misschien is het niet zo slim om nu al aan de wijn te gaan. Het is pas net middag (denk ik).
    Maar voor een nieuwe titel... dat is een goeie vraag. Ik ben nooit zo goed geweest in Engels, maar misschien iets als euhm... ik heb eigenlijk geen idee. Misschien iets als: elkaar langzaam leren kennen of juist missen. (Voor als May besluit dat het niks wordt, gaan ze uit elkaar en dan blijkt dat ze niet zonder elkaar kunnen en dat ze elkaar dus gaan missen ofzo.) Maar dat zal wel niet, omdat het verhaal dan wel eeg snel voorbij is of juist niet als ze weer bij elkaar gaan komen, dan denk ik dat het juist langer gaat duren (niet dat ik dat erg vind hoor;))

    Maar laat ik maar gewoon afwachten. Jij weet vast iets beters!!

    8 jaar geleden
  • Jokar

    oké ik heb dus serieus opgezocht op google wat Dominant betekent
    omg *facepalm*
    snel verder!
    Kudotje hoort er natuurlijk ook bij ;)

    8 jaar geleden
  • xLisanx

    Snel verder! Nu wordt het denk ik nog leuker!!

    8 jaar geleden
  • magiclove

    snel verder!
    Ja Dave dat wisten we al langer dan vandaag ;p
    Ben wel benieuwd naar May's reactie

    8 jaar geleden
  • katl1

    Oh, serieus, weer uitstel op Mays reactie en meer uitleg? (N)
    Dame, ik heb morgen een toneelvoorstelling te spelen en als ik voor die voorstelling geen nieuw stukje heb, dreigt het een compleet fiasco te worden! Ik moet er om 1 uur 's middags zijn, dus
    ALS DE BLIKSEM VERDER JIJ

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen