Foto bij Protection 051

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (9)

  • Tomlinsbear

    Hoe zorgzaam kan iemand zijn? Zo lief

    7 jaar geleden
  • BlueJays

    Ik besefte me net dat ik hier nog niet op had gereageerd had, dus dat ga ik nu doen (:
    Het is altijd goed om even weer een bevestiging te krijgen van het feit dat onze telepathische band nog steeds werkt ^^ Hoewel het wel nog steeds weird is, natuurlijk, dat er steeds weer van dat soort dingen zijn.
    Misschien heb je geen honderden abo's, maar toch wel meer dat honderd (: Dat zijn al hartstikke veel mensen die graag lezen wat je te schrijven hebt!
    En ik vind echt dat je super schrijft, ook dit hoofdstuk weer (: De conversatie tussen Louis en Cam is heel levendig en de manier waarop je beschrijft wat ze zeggen en zo past goed bij hun karakters. Ik vind echt dat je ze goed neerzet, op de een of andere manier komen je personages heel echt op me over en het zijn natuurlijk geen perfecte personen, maar dat maakt het juist realistisch. Ik vind je verhaal altijd weer leuk om te lezen en ook dit hoofdstuk weer, ook al lijkt het eerst weer redelijk tussen die twee te gaan en ruziën ze uiteindelijk toch weer. Maar Cam heeft wel gelijk, vind ik, het is natuurlijk haar leven.
    Ik weet niet of je examens inmiddels al begonnen zijn, maar heel veel succes! Mijn examens zitten er inmiddels gelukkig alweer bijna op. Ik moet nu alleen nog maar Frans, op dinsdag, en dan ben ik gewoon zo goed als klaar met de middelbare school! Zo'n mooi vooruitzicht :')
    Heel veel succes dus (you can do it!) en ik zal geduldig wachten op je volgende schrijfsel ^^

    8 jaar geleden
  • annae

    Dit verhaal is nog steeds zo leuk al liep ik echt een jaar achter:$ maar ben weer bij wat mijn examens wel niet veroorzaken echt alles is leuker dan dat ooit wel is afgevraagd hoe ze een mm uitgevonden hebben en het op een meeting krijgen maar tja het is super leuk snel verder!!

    8 jaar geleden
  • Shanx_x

    Ja ik had vakantie. Vandaag weer eerste dag school ( maar 3 dagen) en dan 2 dagen weer vrij + weekend. Ahw veel succes met je examen. Ik ga voor je duimen dat je ze allemaal goed maakt. Louis is echt een volhouder en Cam ook. Ik hoop niet dat Cam het leger in gaat want dan is het zielig voor Louis.

    9 jaar geleden
  • MeloveEmma

    Succes met je examens!
    Wow ze heeft wel gelijk. Het blijft haar leven

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen