Foto bij Curiosity - 02

Het duurde even liefjes, sorry sorry. Ik ben heel druk deze week dus het wordt relatief laag post tempo deze week vrees ik. Maar nu toch een stukje!

@Lilymon, ben blij dat je op het goede spoor zat! Haha als je de 50 tinten referentie wil maken in je eigen verhaal moet je dat lekker doen hoor!

@niazkilam, oo het duurt nog even voor dat we horen wat voor spannends Dave allemaal van plan is..

@magiclove, dank je wel! Ja precies dat dacht ik ook, maar vond het hier wel een lastig keuze .

@Luckey, gelukkig maar! Nee, nee hij is heel anders dan mr Grey, haha. Maar misschien is dat omdat mij een aantal aspecten aan mr Grey heel erg opvallen die ik heel irritant vind, die Dave nu niet heeft. Ach ja. D/s werd wel uitgelegd in de boeken, maar er misten wel wat cruciale aspecten als je het mij vraagt haha.

@xALIENx, awh leuk om te horen dank je wel!

@katl1, bij dezen! :D

@girlicious, ja precies, dat is inderdaad maar een heel klein deel. Daarom vond ik het boek ook zo storend op een aantal vlakken, omdat het maar zo weinig weer geeft van hoe het echt gaat. Tussen Anastacia en Mr Grey zit een heleboel niet goed. Het koekje was heerlijk! En de jaloerse steek, daar ga je nu wat over lezen! Ben blij dat ik het boeiend weet te houden!

@Assietje, dank je wel! Dan hoop ik dat ik je goede informatie over Dominant zijn kan geven met dit verhaal. Ik ben om meerdere redenen begonnen met dit verhaal, een aantal staan genoemd in de inleiding. Voor meer details, stuur gerust een pb dan leg ik het uitgebreid uit. Haha ja het was niets echt een gesprek voor in een koffietentje he, haha!

@Green245, maar in het Engels is het ook een Dominant toch? Of heb je het in een totaal andere taal gezien? Dan kan het inderdaad een heel ander woord zijn. Dank je voor je complimentjes weer!

Komende hoofdstukjes zijn wat saaier, omdat ze achtergrond informatie geven over wat precies de inhoud is van D/s relaties en wat Daves visie daarop is. Ik hoor graag als het te langdradig wordt en jullie het saai vinden. Let me know what you guys think!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (10)

  • Assietje

    Oke, mijn berichtje is écht te lang geworden... Sorry!!
    De volgende keer wordt het alleen een 'Omg!!' Of 'Tof!!' (Ookal zeg ik nooit tof, maar dat is nog altijd korter dan leuk)
    Oké, mijn berichtje wordt nu al langer dan ik wilde...

    KUDO!!!!! (en bey)

    9 jaar geleden
  • Assietje

    Owwwwww, vandaar de jaloerse steek... Nou May, nu hoef je denk ik niet meer jaloers te zijn denk ik hoor. Wat Dave een tijdje geleden liet merken wil volgens mij toch echt wel iets zeggen...

    En wat May helemaal aan het einde denkt/voelt, heb ik nu ook! "Ze hing aan Daves lippen en zoog alle informatie in zich op als een spons. Hoewel ze het zichzelf allemaal nog maar lastig voor kon stellen, had hij wel haar interesse gewekt en wide ze steeds meer weten."
    Ik wil meeeeeer (weten)!!!!!

    Ik had op internet al wel iets gevonden en voorlopig komt het nog aardig overeen. En eigenlijk vind ik het verhaal alleen maar leuker worden. Dus het begint echt niet saai te worden, hoor!!!!!! Voor mij bouw je juist de spanning op! Telkens wil ik meer weten wat Dave nog meer gaat zeggen en eigenlijk ben ik ook wel heeeeeeeeeeeel erg benieuwd wat Dava en May gaan doen na dit gesprek.

    Ik verwacht eigenlijk dat er eerst nog gewoon een paar dates komen. Maaar ik ben zo benieuhieuwd!!! Ik zou het gewoon echt niet weten...
    Ookal is het heel soms misschien wel een beetje te verwachten, omdat je het zo realistisch mogelijk probeert te houden. Maar dat ik iets aan zie komen, gebeurt niet heeel vaak hoor, dus dat vind ik helemaal niet erg.
    En het is ook niet zo dat het nu een stom verhaal is!! Ik vind het juist fijn dat het realistisch blijft!!

    Soms lees ik verhalen en heb ik het idee, dat ze té graag een goed einde wilden schrijven en daarom er alles maar bij haalden om het tóch nog goed af te laten lopen. Daar kan ik nooit zo goed tegen. Net zoals ik niet tegen tweede eindes kan, maar dat ben ik dan weer.

    Maar dat gezegd, vind ik je verhaal echt enorm mega geweldig fantastisch!!

    Ik ben nu eigenlijk ook wel benieuwd hoe May als subpersoon (zeg je dat zo) is. Ookal heb ik er totaal geen verstand van, zie ik het niet helemaal voor me hoe May de controle weg gaat geven aan Dave... Maar dat is voor in een later stadium...

    Ik ben zo benieuhieuwddd!!!! (Dat zei ik net ook al, maar ik meen het nog steeds.)

    En omg, ik wil weten wat er met de kus is!!!!! (Alleen nog maar meer benieuwdheid.... Ik stop al... Mijn berichtjes worden soms echt te lang...)

    Wat geeft Dave toe? Hè? Ik kan echt niks verzinnen!!! Grrrrrrrrr

    Bey!!

    9 jaar geleden
  • Jokar

    ja, Heb het in het turks gezien
    het is heel handig als je Turks kan want de films worden meestal illegaal op het internet gezet zonder dat je wat hoeft te downloaden ^^ :P
    S-N-E- L- V-E-R-D-E-R !
    K-U-D-O-

    9 jaar geleden
  • Vargas

    Dit is al veel meer info dan dat je op internet kan vinden. Ik wist wel dat ik van je kon leren (:

    Thanks dat je mij het ook laat gebruiken ^^

    9 jaar geleden
  • Luckey

    Zie nog steeds een copy greytje op die bank
    Ole wel wat anders
    Maar met uitleg en controle zowat 1 kopie!
    Dave je uitleg word wel betrr
    Je hebt may aandacht getrokken xP
    Als je der keuze maar wel respecteert!
    Snel verder please

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen