Foto bij Curiosity - 03

Zoals gewaarschuwd duurde het helaas weer even, maar hier toch weer een stukje. Het gaat de komende paar dagen nog steeds zo blijven, mijn weekend wordt ook heel druk. Ik vlieg ook door mijn voorraad heen, dus ik hoop dat ik snel weer aan kan vullen. Tot die tijd even geduld liefjes. Bedankt weer voor jullie lieve reacties!

@Assietje, nee niet stoppe met je lange reacties! Ik vind je lange berichtjes super leuk om te lezen! Bedankt voor je kudo! Haha jij zuigt de informatie nog meer op dan May haha. Leuk om te lezen dat je wat op internet bent gaan lezen! En ik ben blij dat je het niet saai vindt! Ben blij dat het nog steeds interessant is en zijn spanning behoudt. Ik zal eerlijk zijn dat ik nog niet precies weet wat er hier na gaat gebeuren, heb nog een aantal opties. Maar meestal kom ik er gaande weg wel, hoofdpersonages hebben soms hun eigen wil haha. Ik ben blij dat het realistisch lijkt en als het dan soms voorspelbaar is prima haha. Ik ben helemaal niet van alles goed laten komen, ik schrijf liever een unhappy ending dan een onrealistisch einde haha. Super lief al je complimentjes ennuh je gaat er vanzelf achter komen of May sub is en als ze dat is, hoe ze dan zou zijn haha. Hehe ik ben blij dat je spoilers je zo nieuwsgierig maken!

@Green245, ah dat verklaart het haha, dan heb ik ook geen idee hoe het heet nee haha. Dank je voor je kudo!

@Lillymon, haha veel meer info ja? Dan ben je nog in voor een treat, want stiekem heb ik nog maar een tipje van de sluier laten zien haha. Graag gedaan!

@Luckey, pas op met je copy greytje jij (grapje). Natuurlijk zal Dave haar keuze respecteren! ;)

@magiclove, May is vooral nieuwsgierig nu haha.

@niazkilam, dank je wel! Ben blij dat het leerzaam is en toch goed geschreven! Echt een super leuk compliment!

@katl1, haha ja May is wel goed in verwarring. Hoe reageer je daar op behalve heel veel vragen stellen.

@girlicious, bedankt weer voor je lieve lange reactie! Ik ben blij dat die spoilers zo goed bevallen haha. Was een goed experiment dit. Haha maar liggen rommelen is wel wat anders dan verliefd zijn natuurlijk. Ben blij dat je het interessant vindt! Doe mijn best om het realistisch te houden. Vond ook dat het vrij snel ging in Fifty Shades, ze kenden elkaar nog zo slecht toen hij zo op haar los ging. Echt weten wat haar grenzen waren en wat zij wilde deed Mr Grey eigenlijk niet. Haha May is geen voorwerp nee, maar de term bezitten is wel iets wat veel in de wereld voor komt, iets waar overigens beiden partijen mee instemmen. Vandaar dat ik toch voor die woordkeuze gekozen heb. Ik ben blij dat je het niet saai vindt! En bedankt weer voor je kudo!

@AineAurora, haha ben blij dat je het spannend vind!

Een extra lang hoofdstukje deze keer, ik kon hem niet eerder op een geschikt moment stoppen, haha. Nog een paar hoofdstukjes informatie, dus ik hoop dat jullie alle informatie nog aankunnen. Als jullie vragen hebben nogmaals, stuur gerust een pb en ik beantwoord ze graag! Ben benieuwd wat jullie vinden!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • magiclove

    oh snel verder!!!
    weer super geschreven
    ben echt benieuwd!

    9 jaar geleden
  • Jokar

    dus zit me niet uit te dagen


    oeh, snel verder
    je schrijft echt heel Nice
    Kudo!
    wat denkt may zelf eigenlijk over "50 tinten grijs" zoals ik dit lees is ze er niet echt blij mee :/

    9 jaar geleden
  • Luckey

    Nani!!!
    Meneertje vermoeiend is weer terug hoor!!
    Hij wilt het wel en dan weer niet!
    Hoe vermoeiend wilt jet het hebben
    Mijn arme hoofd word een hersenenpudding door meneertje ongelooflijk!
    Snap dat may zo in der hoofs mee zit

    Ik geef meneertje een naam die ik wol *grijnst*
    Dus ook copy grey ;)
    mij benieiwen war ze gaan doen

    Snel verder please

    9 jaar geleden
  • Assietje

    Hèhè, sorry. Ik moest gewoon eventjes alleen een tof sturen. Niet dat dat nou het hoofdstuk omschreef ofzo. Helemaal niet namelijk!! Het was weer eens een leerzaam, super leuk, interessant, vermakend, nieuwsgierigmakend hoofdstukje!!

    (Ik kan niet beloven dat deze reactie weer zo lang wordt, aangezien ik nogal moe ben, maar toch wil ik een langere reactie geven, dus ik ga nog eventjes door...)

    Ik ben eigenlijk wel benieuwd of May een sub is of niet (of een Dominant!! (kan natuurlijk ook nog soort van)). Maar had ze dat dan al niet moeten gemerkt hebben?? Lijkt me logischer... Net zoals dat me lijkt dat May uiteindelijk geen van beide is. Dat lijkt me eigenlijk veeeeeeel logischer (voor het verhaal eigenlijk). (Maar dat moet jij natuurlijk beslissen!! Jij bent de schrijver!!)

    Eigenlijk voel ik me nu ook wel een beetje zoals May. Ik weet namelijk niet heel veel over Dominant en sub enzo, maar toch wil ik niet dat ik iets verkeerds zeg ofzo. Het is nog best lastig...

    Maar alsnog/toch vindt ik het wel erg goed dat ze het hierover hebben. May en Dave moeten natuurlijk wel goed beginnen aan hun relatie (en ja relatie, omdat ik zeker weet dat hij er gaat komen) (desnoods een kortere relatie).

    Die spoiler is echt enorm interessant. Wie zegt dat? Of denkt May dat? Dat kan natuurlijk ook... IK BEN BENIEHIEUWD!!!!!

    En ik ben wel blij dat je mijn reaties toch nog wel leuk vindt (ondanks dat er nauwelijks iets interessants in staat). Ik vind het zelf ook altijd leuk als ik een lange reactie terugkrijg van je!!

    Ik ga nu wel echt slapen... Kadootje!!!!!! (ik denk dat ik dat tegenwoordig ga zeggen ipv kudootje...)

    Bey!!

    PS:
    Owja, enuhhh, het wordt ECHT niet saai hoor!!

    9 jaar geleden
  • Assietje

    Tof!!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen