Foto bij Curiosity - 04

Sorry guys, its been a while. Alweer I know, niet zo oordelend kijken. Ik heb wel weer onwijs genoten van jullie reacties en ik ga proberen weer meer te posten, maar mijn studie is going crazy right now. Hoop dat jullie me kunnen vergeven!

@magiclove, dank je wel!

@Gree245, bedankt voor de kudo! Ach May is vooral in de war nog. Wat ze er precies over denkt gaan jullie vanzelf achter komen ;)

@Luckey, nee meneertje eerlijk, hij wil het absoluut wel, maar niet als May het niet wil. Haha copy grey, vreselijk, maar je hebt gelijk jij mag hem de naam geven die je wilt haha.

@Assietje, haha ik kon er wel om lachen. Ik ben blij dat je het interessant, super leuk, leerzaam, vermakend en nieuwsgierigmakend vond haha. Niet iedereen is zich bewust van of hij of zij sub/Dominant is. Sommige mensen komen er op een gegeven moment achter en dan ineens valt alles op zijn plek. We gaan zien of May haar plekje vind of niet. Je hoeft niet bang te zijn dat je iets verkeerds zegt hoor, geen zorgen maken daarover, want dat is echt niet nodig. Een goed begin is het halve werk he. Haha bedankt voor je kadootje *grijns*

@girlicious, haha sorry! Ik ben blij dat ik je zo nieuwsgierig en verslaafd kan maken haha. Ze gaan natuurlijk niet alles plannen en afspreken, maar de grenzen moeten heel duidelijk zijn. Dat is het belangrijkste, dus vandaar alle afspraken. Haha ik moest wel hardop lachen over we zijn geen paarden opmerking. Bedankt weer voor je kudo!

@katl1, oeps sorry. Marteling, zou bedoel ik het nu ook weer niet. Maar ik houd jullie wel graag in spanning haha.

@xALIENx, bij dezen heb je het volgende hoofdstuk. Sorry voor het lange wachten

Ben benieuwd wat jullie van het volgende hoofdstukje weer vinden!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • magiclove

    Dave is verliefd! Dave is verliefd! Geef me een v, een e, een, r, l, i, e, f, d... verliefd ;p (ugh ik ben echt in een vreemde bui ;p ) Komt vast door de examens, migraine aanval en de 200tal kleuterliedjes dat ik tegen donderdag moet kunnen spelen (op blokfluit) en zingen, uhg help :s
    Eigenlijk vind ik Dave echt wel schattig ergens, zoveel geduld om alles uit te leggen enz, misschien doet hij wel stoer en dominant maar volgens mij is hij stiekem wel een schatje (als hij verliefd is) ^^
    Snel verder

    8 jaar geleden
  • Luckey

    Omg
    Hij draait er lekker om heen zeg!!!
    Gewoon simple ja ik ben verliefd of nee ben.ik niet
    Was genoeg geweest hoor
    Nee hoor draai er maar om heen dave!!!
    May ik snap jou heel goed!!!
    Mr vermoeiend is echt lekker bezig

    Ik heb copy grey even terug in de kast gelegd ;)
    Sie naam past nu niet meer

    Snel verder please

    8 jaar geleden
  • Assietje

    Owowowowowww, dit is denk ik mijn langste reactie ooit geworden op Quizlet...

    8 jaar geleden
  • Assietje

    Tuurlijk vergeven we het je!! Ik houuuuuuuddddd van jouw story en zonder je kunnen we niet en daarom kunnen we niet anders dan je te vergeven!!
    Bij jouw reactie op mijn reactie op jouw hoofdstukje, ikke: *grijns*
    Nu ga ik je hoofdstuk lezen!!! bey!!

    *leest*

    Het is vermoeiend om een tienermeisje te zijn?? :8
    Ja oké, eigenlijk wel ja...

    Maar jep, inderdaad, je hebt nog veel te leren May!! (Net als ik:$)
    Maar dat is juist leuk. Ik denk dat ik één van de leuke dingen aan dit verhaal vind, is dat (je je makkelijk met May vergelijkt en) je je makkelijk identificeerd met May (is dat het goede woord??). En ja, ik zei "één van de leuke dingen aan dit verhaal", omdat dit verhaal ook gewoon MEGA LEUK IS!!! (Dat laatste moest ik gewoon eventjes uitschreeuwen...)

    I really loooooovvvveeee this story!! (oké, ik kan heeeel lang doorgaan met dit uitroepen, maar ik denk dat ik nu maar stop, omdat ik anders echt een enorme spam aan het schrijven ben (wat ik eigenlijk al ben, maar dat probeer ik zo veel mogelijk te beperken...))

    Nieuw onderwerp: Als reactie op jouw reactie op mijn reactie op jouw hoofdstukje nog eventjes: Aha, ik dacht juist dat May dat al wel gemerkt had moeten hebben, omdat ze toch al meerdere malen sex heeft gehad... En ik denk dat ze dan toch al wel vaker een soort drang gehad moet hebben om de ander pijn te doen ofzo... (Ik ben nu een beetje bang dat jij (Dave) eerder hebt uitgelegd dat je de ander niet alleen maar pijn hoeft te willen doen... Ik ga het straks terug lezen.) Ja, dat ga ik doen!! Ik lees zeeeeer graag terug. Zeker een geweldig verhaal als deze!!!!

    Ik merk nu ook dat ik iets geruchter dit berichtje type, omdat ik me niet helemáál meer zorgen hoef te maken over wat ik type. Natuurlijk let ik wel een beetje op, want tja ... het is internet ... 'Hét net waar alles voor eeuwig op blijft bestaan!' (Oké, deze zin verzin ik net ter plekke, maar het omschrijft wel wat ik elke keer denk wanneer ik iets post...)

    Oké, mijn berichtje wordt al lang genoeg, laat ik maar weer eens stoppen...

    HOOO, WACHT!!!!! Ik ben vergeten om de spoiler te lezen... HOE KAN DAT!!!!!
    *leest gelijk spoiler*

    Ehm wat?? Nu weet ik niet meer wat ik moet denken... Wat heeft het te betekenen?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!
    Ik wil het weten!!!!! (denk hierbij een zeurderig stemmetje...)

    Oké, sorry ik wil niet zeurderig overkomen, ik ben gewoon heeeeeeel erg benieuwd... (Vandaar dat ik de tijd doodt met reacties schrijven, denk ik... nee dat zal wel niet. Ik wordt gewoon heel enthausiast van nieuwe hoofdstukjes!!)

    Oké, nu ga ik wel.
    Bey!!

    8 jaar geleden
  • Jokar

    Gree245 hoeveel facepalms wil je van me? :P

    We maken elkaar alleen maar ongelukkig als we door zouden gaan


    dit is echt zo een n'okay momentje ^
    maar ik snap het niet may heeft fifty shades gekeken en snapt er nog steeds niks van?
    may is achterlijk :P
    Dave zit daar ook echt zo van: Hi allemaal ik ben Dave en ik ben Dominant



    Kudo en snel verder!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen