Harry heeft net twee keer Ron en Hermelien gezien alleen dan anders dan normaal hij heeft besloten om één van hun aan te spreken. Sorry had is een kleine hoofdstuk omdat ik even geen inspiratie had doeixxx

HARRY POV

Ik zit hier al een week bijna weer tijd om naar school te gaan jammer genoeg heeft oom Herman niet zijn handtekening gezet dus ik kan nu niet naar zweinsveld. Ik begin me aan te kleden en ga weer even in de wegisweg kijken voor iets nieuws. Ik kan niet zo veel kopen want mijn boeken waren al gekocht ik zat weer op het terras met een ijsje elke dag een ijsje dat kan bij de duffelingen niet dit is pas leven. Als ik klaar ben met mijn ijsje zie ik Hermelien alleen nummer zwart haar dat is raar maar ik ging op haar aflopen. Ik stond bij haar en ze zei:' Harra'. Ik dacht wat zegt ze ik zei:'Hermelien'. Nee het is Hermeliena ben jij niet Harra Potter, je lijkt zo op hem.' Ik zei:' nee ik ben Harry Potter ben jij niet Hermelien Griffel.'' Nee:' zei ze. En liep weg. Ik was nog helemaal in verwarring heb ik een broer en Hermelien een tweeling zus dat is raar.
Een paar dagen later en Harry dacht nog steeds aan het gesprek met Hermeliena of zoiets. Ron en Hermelien waren ook weer terug van vakantie en toen ik tegen Hermelien vertelde over Hermeliena, bleek dat Hermelien niet eens Hermeliena kende dat ze al haar hele leven alleen was opgevoed door haar ouders. Ik vond het maar raar niemand had verteld dat ik een broer had of meer. Ron bleef maar praten over zijn vakantie in Egypte en over zijn rat, Hermelien had een kat gekocht wat Ron niet zo leuk vond. We zaten op het terras met een ijsje ( ik had al elke dag al een ijsje op) liep IK langs alleen met blond haar en hele Groenen ogen en zonder bril. Ron en Hermelien keken van mij naar hem met grootte ogen aan. Toen die jongen weg was zei Ron:' heb jij een tweeling broer?' 'Nee ik ken hem niet eens'. We bleven nog lang kletsen over die jongen. In de avond dacht ik nog steeds aan die jongen is hij die Harra waar Hermeliena het over had, na een tijdje kwam ik pas in slaap de volgende dag ging ik maar mijn koffers in pakken want morgen gaan we alweer naar Zweinstein ik kan niet wachten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen