Foto bij Hoofdstuk 14 ~ O2

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • Hephaestus

    RYESS RYESS RYESS RYESS.
    Maar toch.... UGH ze moeten echt eens gaan zoenen, ik word hier nogal gefrustreerd :') maar dat er volgende hoofdstukje meer Ryess komt, geeft weer hoop mwehehe.
    Maar nog steeds, echt heeel heeeel heeeeeeel cute en hij kuste haar kaaklijn en asdfhgkl ik doe mijn best om het in te houden, echt waar.
    En dan nu snel dat volgende hoofdstukje activeren voordat ik bliksem laat inslaan bij jou thuis :')

    8 jaar geleden
  • LoveIron


    Zoals altijd, geweldig!
    Kudo!

    9 jaar geleden
  • Globe

    Hij kuste mijn kaaklijn, vlakbij mijn oor. En opnieuw. En opnieuw.
    Ik dacht nu gaat het gebeuren: hun geheime, tot nu toe verborgen liefde voor elkaar zal zich een weg naar buiten banen en zich vereeuwigen met een kus. Je moet me dus begrijpen dat ik als Ryessshipper zwaar teleurgesteld ben. *pinkt een verdwaalde traan weg* Maar door je spoiler oo het einde krijg ik weer hoop en heb ik toch kunnen genieten van dit heerlijk schattige hoofdstuk!
    Wat kut van je beugel, ik heb er zelf een jaar 1 gehad en dat vond ik al de hel dus respect voor al de mensen die er nog een hebben. Maar iets wat helemaal minder kut is, is The 1975. Meid, The 1975 is de hemel! Man, ik hou écht van hun muziek *klein fangirlmomentje*

    Schrijf snel verder en laat de stroom der schrijftalent en inspiratie vloeien ;)

    9 jaar geleden
  • Amica

    Ik heb geprobeerd me in te houden, en ik denk dat dat wel gelukt is. Ryess is zo schattig!
    Ga dus maar snel verder als er nog meer Ryess zit aan te komen (:

    9 jaar geleden
  • BlueJays

    Ik heb ook een beugel en ik ben achttien. Ik weet niet hoe oud jij bent, maar je bent dus niet de enige ^^ Ik kan overigens niet wachten tot dat ding er weer uit mag, maar dat gaat nog wel een paar maanden duren.
    Ryan en Jess zijn zo ontzettend schattig samen ^^ Ze zijn echt lief voor elkaar (: I ship it, I ship it very hard. Ik kan nu al niet wachten op het volgende hoofdstukje ^^

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen