Foto bij What the...

Dankje voor reacties.


X

Sam staan. ‘Oh, uhmm… ik had je niet gezien.’ Stotter je. ‘Geeft niets hoor, maar ik wilde eigenlijk vragen of je mee wilde na school met ons ‘ zei hij. ‘Ja natuurlijk, maar wie is ons?’ vroeg ik. ‘De hele “bende” van daarnet’, ‘Ahn oké, is goed’ zei ik.
Ik had er al zin in. Maar dat zeg ik niet. Ik haastte mij naar het klaslokaal en had weeral Wiskunde. Uitgeput zakte ik naast Seth neer. ‘Hoi’ zei hij weer, ‘hey’ ging dat van mij terug. ‘Ga je ook mee straks?’ ‘Ja’ zei ik terug. De les begon en ik was weer stil. Ik kon me wel niet echt concentreren, mijn gedachtes dwaalden af naar Jacob en wat we straks gingen doen. Aan die ene gedachte was er niets te doen en daar wilde ik ook niets aan doen, maar aan de andere wel. Ik nam een blaadje en schreef aan Seth wat we straks gingen doen. Ik wou het geven maar de leraar keek net, dus ik wachtte tot we oefeningen kregen.
Na tien minuten was dit eindelijk het geval. Vlug schuif ik het blaadje naar Seth toe die me verbaast aankijkt. Hij vouwt het open en begint te lezen, niet dat het veel was. Toen keek hij naar mij en grijnsde. Oké hier wordt ik toch even bang van. Seth schreef iets en schuift nog altijd met diezelfde grijns het blaadje terug.
Na school gaan we….

Ik weet dat deze korter is maar ik wou nog eentje posten voor ik ga slapen.

Reageer (1)

  • YannaiWrites

    Aweeesomee.(l)

    snel verder ?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen