Foto bij 2. Ster

We waren één week verder. Vandaag gingen we de kamer in orde maken voor Thoma. Hij had ons een brief gestuurd met de hulp van een begeleider in het weeshuis. We hadden hem eerst ene gestuurd met een foto van ons en met de vraag of hij klaar was om naar ons te komen en of hij een speciale kleur in zijn kamer wou. Hij had ons terug geantwoord dat hij blauw wel een mooie kleur vond en dat hij heel blij was dat hij eindelijk naar ons kon komen. Dus waren we nu op weg naar de doe-het-zelf winkel om verf te gaan halen. Ook hadden we zijn bed al besteld en dat zou deze middag moeten aankomen. Het was tien uur in de morgen dus als we snel waren kon zijn kamer al geschilderd worden voordat de meubelen werden geleverd. 'Liam schiet op.' Zei Niall die al in de winkel stond. Ik grinnikte en liep hem achterna.

'Misschien kunnen we fel blauw nemen en grijs?' Vroeg Niall. Ik keek hem verbaasd aan. 'Babe, ik ga niet om de twee jaar schilderen omdat hij de kleur beu is hoor.' Zei ik en pakte een pot verf. 'Deze misschien?' 'Wat dolfijn?' Zei hij lachend en gaf me een stoot tegen mijn arm. 'Wat het ziet er toch mooi uit?' 'Ja hoor in je dromen.' Zei hij. Ik grinnikte en zette de pot neer. 'Deze dan toch maar?' Niall hield de fel blauwe pot omhoog. 'Geen denken aan.' Zei ik en nam die uit zijn handen en zette die terug. Ik keek bedenkelijk naar de andere soorten blauw dat er in het rek stonden. 'Kan ik jullie misschien helpen?' Vroeg een medewerker. 'Ja, we zoeken een leuk soort blauw voor een jongen van vijf jaar maar het mag niet te fel zijn.' Zei ik. 'En niet te saai.' Zei Niall doelend op mijn pot verf die ik vast had. De man glimlachte. 'Oké kom maar mee.' Zei hij en we liepen achter hem aan. 'Dus jullie willen een leuke blauwe kleur, maar voor heel de kamer of een accent muur?' Vroeg hij. Ik keek naar Niall en hij keek naar mij. Ik haalde mijn schouders op. 'Misschien maar heel de kamer, anders gaan we nooit klaar zijn tegen twee uur.' Zei hij. Ik knikte. 'Oké, dus niet te fel.' Zei hij en pakte een boekje. 'Deze kleuren kan ik op dit moment maken.' Zei hij. 'Hoelang gaat dat duren?' Vroeg Niall. 'Tien minuten.' Zei hij. Ik knikte en we keken samen naar de kleuren. 'Deze.' Niall en ik wezen allebei naar een babyblauwe kleur maar toch fel genoeg om op te vallen. We grinnikte en ik gaf hem een kus op zijn wang. 'Oké, deze word het dus.' Zei de medewerker en liep weg. 'Wacht hier maar.' Zei hij en vervolgde zijn weg.

Niall had zijn armen rond mijn middel geslagen en ik liet mijn armen daarop rusten. We waren al vijf minuten aan het wachten. 'Gaan we straks eten?' Vroeg hij. 'Wat als we subiet langs McDonalds rijden en meenemen naar huis en we tijdens het schilderen eten?' Vroeg ik. Niall knikte opgewonden hij gaf me een kus in mijn nek. 'Oké ik ben klaar.' Hoorde we de man zeggen. Niall liet me los en we bedankte de man en namen de pot verf aan. We liepen naar de kassa en betaalde de verf.

Zoals gezegd was ik voorbij de McDrive gereden en zaten we nu thuis snel te eten. 'Je bent gewoon de beste.' Zei hij lachend en nam nog een hap van zijn hamburger. 'Laat het dan merken.' Zei ik grijnzend en boog me naar hem waarna ik hem kuste. Hij liet me los en grijnsde. 'Kom op Payne we moeten nog wel wat doen voordat we kunnen rusten.' Zei hij lachend en ruimde de troep op. Ik deed de verfpot al open en goot een deel in de verfbak en rolde er in en maakte de eerste streep op de witte muur. 'Oh beginnen zonder mij.' Zei Niall met een pruillipje. 'Kom op.' Zei ik lachend en duwde hem een roller in zijn handen. Hij lachte en begon aan een andere muur.

'Zo we zijn klaar.' Zuchtte Niall en ging op de grond zitten. Ik ging naast hem zitten en keek glimlachend de kamer rond. 'Nu alleen nog de meubels.' Zei ik en droomde al over hoe Thoma hier zou spelen en slapen. Ik glimlachte. 'Kom we moeten dit nog even opkuisen.' Zei ik en ruimde de grond op. Niall hielp me en ik ging even met de dweil over de vloer zodat hij er proper uit zag.

Na twee uur waren de meubelen aan gekomen. We waren als eerste aan het bed begonnen. Het was een wit bed. Na het bed namen we de kast onderhanden en zijn nachtkastje. Speelgoed zou later nog komen. 'Amai dat was vermoeiend.' Mompelde ik en plofte neer in de zetel. Niall kwam op mijn schoot zitten. 'Het is mooi geworden.' Fluisterde ik. Hij knikte en drukte zijn lippen op de mijne. 'We zijn bijna een compleet gezin.' Zei hij. Ik knikte. 'Ik ben zo gelukkig met jou.' Hij glimlachte en gaf me een knuffel. 'Kom dan gaan we douchen en in ons bed tv kijken.' Mompelde hij en trok me recht. We liepen samen naar de badkamer en stapte onder de douche.

Toen ik s'nachts wakker werd lag Niall met zijn benen tussen de mijne en hij lag met zijn hoofd op mijn borst. Ik glimlachte. Hij was zachtjes aan het mompelen en ik gaf hem een kus op zijn haren en legde me iets beter en viel al snel terug in het zwarte gat van de dromen.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen