Foto bij 3. Ster

Nerveus en wachten. Wachten en nerveus zijn, is de slechtste combinatie die een mens kan voelen. Niall en ik waren al een week in deze slechte combinatie. We hadden vandaag vrij genomen omdat we binnen drie uur de kleine Thoma konden gaan halen. Ik had zoveel stress. Ik hoopte maar dat hij ons leuk ging vinden en dat hij zijn kamer goed vond. 'Lieverd hij zal het hier huis wel goed vinden.' Zei Niall en kroop op mijn schoot. Ik zuchtte en legde mijn hoofd in zijn nek. 'Ik weet het niet babe.' Hij glimlachte en pakte mijn wangen vast. 'Kijk naar me. Je gaat een geweldige vader worden oké.' Fluisterde hij. Ik knikte en keek hem in zijn blauwe ogen aan. 'Ik hou van je.' Fluisterde ik. Hij glimlachte. 'Ik hou ook van jou Boo.'

'Kom op.' Ik stond in de hal en Niall was nog even naar de toilet. 'Ben je daar nu eindelijk.' Zei ik lachend en gaf hem zijn jas aan. 'Thanks lieverd.' Zei hij en deed die aan. We liepen naar de auto. Ik startte de auto en reed de oprit af. We reden naar het weeshuis. Het was toch zekers veertig kilometer rijden. 'Ben je er klaar voor?' Vroeg ik. Hij keek me verbaasd aan. 'Een nieuwe stap in onze relatie.' Mompelde ik. Hij glimlachte. 'Altijd, zolang het maar met jou is mijn liefde.' Ik keek hem even aan en glimlachte. Ik lette terug op de weg en reed de snelweg op. 'Ik ben eigenlijk toch wel best zenuwachtig.' Zei Niall en wreef in zijn handen. Ik glimlachte. Ik dacht het wel dat hij ook zenuwachtig zou zijn maar het voor zich zelf zou houden. 'Het komt goed lieverd. We zijn er bijna.' Mompelde ik. Hij glimlachte en pakte mijn hand vast en legde die zich op zijn been. Ik kneep er even in en reed rustig verder.

'Oh god we zijn er.' Kreunde hij en keek me angstig aan. 'Rustig. Hij gaat je heus niet op eten hoor.' Zei ik lachend en stapte uit. Niall stond al snel aan mijn kant en pakte mijn hand vast. Ik glimlachte en deed de auto op slot. We liepen naar het grote weeshuis en belde aan. 'Ik ben echt benieuwd.' Mompelde ik. Niall knikte en een vrouw opende de deur. 'Goedemiddag heren wat kan ik voor jullie doen?' Haar liefdevolle en warme stem deed me kalmeren. 'Wij zijn Niall Horan en Liam Payne.' Zei ik. Ze knikte snel. 'Jullie komen Thoma halen?' Vroeg ze en glimlachte. 'Ja.' Zei Niall en glimlachte ook even. 'Kom maar binnen.' We liepen langs de vrouw heen en zagen veel kinderen in de hal lopen. Ik slikte. Waren er zo veel kinderen zonder ouders. Ik keek naar Niall en hij knikte. We liepen achter de vrouw en we kwamen al snel in de woonkamer. 'Thoma kijk eens wie er is.' Zei ze en Thoma keek op van zijn brandweerauto. Hij leek even te denken en stond dan op. 'Zijn jullie mijn nieuwe papa's?' Vroeg de kleine man. Niall en ik knikte allebei te gelijk. Ik ging op mijn hurken zitten en Thoma kwam op me afgelopen en knuffelde mij. Niall sloeg zijn armen ook rond ons. Ik grijnsde. Dit was zo'n mooi moment. Het voelde compleet. Eindelijk was deze familie compleet. Dit was het perfecte moment. Het moment dat niets kan overstijgen. Thoma liet me los en we stonden recht. 'Ik ga m'n tas halen.' Zie hij en rende naar boven. Ik glimlachte. 'Het is echt een geweldig kind.' Zei de vrouw. 'Hij ziet er gewoon zo geweldig uit.' Zei Niall en keek dromerig naar de hal waar Thoma net was verdwenen. Ik grinnikte.

We waren net thuis aangekomen. 'Ben je klaar om je nieuwe kamer te zien?' Vroeg ik en keek Thoma aan. Hij knikte enthousiast en we liepen met z'n drieën naar boven. Niall deed de deur open en ik duwde Thoma een klein beetje naar binnen. 'Oh blauw! Yes!' Hij sprong op en neer en liep naar elke hoek van de kamer. Ik glimlachte. Zo te zien was hij blij met z'n kamer. Ik voelde hoe Niall achter me kwam staan. Hij sloeg zijn armen rond mijn middel en legde zijn gezicht op mijn schouder. 'Dat hebben we goed gedaan vind je niet papa.' Fluisterde hij. Ik knikte. 'Zeker en vast lieverd.' Fluisterde ik en glimlachte. 'Thoma wat wil je straks eten?' Vroeg ik. 'Frieten!' Riep Niall. Ik keek hem hoofdschuddend aan maar Thoma knikte ook heel blij. Ik grinnikte. 'Oké dan gaan we frietjes halen.' Zei ik zuchtend. 'We werken dat er straks wel weer af.' Fluisterde Niall zwoel in mijn oor. Ik grinnikte en gaf hem een duwtje op zijn arm. We liepen naar beneden en liepen naar de hoek waar het frituur was.

s'avonds legde we Thoma in zijn bed. Hij me aan met een kleine schittering in zijn ogen. 'Oké ondeugd mannetje nu gaan we slapen.' Zei ik en drukte een kus op zijn voorhoofd. 'Slaapwel paps.' Zei hij en glimlachte. Ik liep weg van zijn bed en Niall gaf hem ook een kus en liep achter me aan. Ik keek de kleine man nog eens aan en deed dan het licht uit. Ik sloot de deur en zuchtte. 'Hij is geweldig.' Zei Niall dat is hij zeker. Ik gaf Niall een kus op zijn mond en hij grijnsde. 'Kom we gaan naar beneden wat tv kijken.' Zei hij en nam mijn hand vast en zo gingen we beneden nog een film kijken.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen