Foto bij ¤029¤

Echt super bedankt dat ik zo goed als elke keer dat dit verhaal een nieuw stukje heeft al na een tijdje in de top staat! Wat best bizar is voor een verhaal met 7 abo's, maar wel abo's waar ik natuurlijk heel veel van hou. :D

Ik heb echter nog geen idee hoe lang het nog gaat duren voor ik de relatie tussen Thomas en Jonathan uit ga spelen... Ik heb nu namelijk nog maar 3,5 voorgeschreven stukjes over.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Jarnsida

    Oké ik moet het kort houden, want ik ga zo weg, maar: omg ik ben gewoon zenuwachtig voor wat er in het volgende hoofdstuk gaat komen met Jonathan en inderdaad: hoe wil hij op een fatsoenlijke manier gaan controleren of ze alles wel heeft aangetrokken?

    8 jaar geleden
  • Wyrden

    Whoe! Kudo.

    8 jaar geleden
  • Girlicious

    Damn... mijn reactie is wel erg lang geworden haha
    Niet dat jij dat erg vind ofzo maar dat die zo.lang zou worden...
    Ah well....

    8 jaar geleden
  • Girlicious

    Ze denkt er over na? Die jongen sleurt elke meid het bed in die hij tegen komt.. hij zal lief voor je zijn met die scene maar nogmaals hij pusht je. Doe dit aan dan weet ik ja of nee
    Jongen dat jij geen maagd meer bent betekent niet dat je haar moet zitten pushen...
    Waarom.moeten ze ook daadwerkelijk seks hebben? Als.het gewoon erop moest lijken was de keuze wat makkelijker geweest. Waarom daadwerkelijk seks? Was zeker Jonathans idee? Dat hij niks tekort komt? Geen haat voor Jonathan omdat jij zei dat het geen foute jongen is (en daarin vertrouw ik je) maar hij pakt het helemaal verkeerd aan. Vooral nu met die jurk (die best kort is) en die lingerie. Waarom.lingerie? Gaat hij checken of ze die aanheeft ofzo?
    Hopelijk legt Thomas de link met de jurk en de scene. Of vat hij dat op als Jonathan en Celia praten.. Thomas moet dit ontdekken en Celia dit uit haar hoofd praten..
    Nog steeds team Tholia en ik ben blij dat ik niet de enige Tholia shipper ben (A)
    Ben benieuwd wat er tussen Jonathan en Thomas is voorgevallen..
    Celia.. als ik jou was zou ik instemmen met de scene OP VOORWAARDE DAT ze geen echte seks hebben maar het zo laten lijken. Dat of niks... je eerste keer moet je niet opofferen voor een tv serie.... helemaal niet met een womanizer als Jonathan die elke meid al heeft gehad...

    Kudo!
    Snel verder!

    8 jaar geleden
  • katl1

    SNEL VERDER PLEASE

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen